Sivut

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Timantteja

On tosiaan jäänyt kirjottelu vähäks aikaa, kun oli uuteen asuntoon muutto tässä välissä. Nyt on vihdoin kaikki valmiina ja löysin vähän aikaa kynsille :)

Sain muuton aikana iiihanan paketin frauleinilta, jossa oli mun tilaamat timanttihyrrät :)


Paketissa on tosiaan 20 erilaista hyrrää jossa on erikokoisia, värisiä ja mallisia timantteja, helmenpuolikkaita ja fimoja. Hyrrät maksaa yhteensä postikuluineen 18 euroa, joten yhdelle hyrrälle jää hintaa 0,90 euroa. Eli tosi halvalla lähtee :) Tässä linkki vielä sivulle, josta timanttihyrrät voi tilata :) Vielä olis frauleinilta glitterit saamatta ja NDED:ilta konadin alus- ja päällyslakka sekä tipit.

Tosiaan sitten kynsiin jotka väkersin itselleni :) Koska omat kynteni on kasvanut pitkiksi, tein geelauksen omaan kynteen. Koristeluun käytin uusia erikokoisia pinkkejä ja hopeita timantteja sekä isoja helmenpuolikkaita. Alle lakkasin kerroksen evelinen pastel colours sävyä 268.6 kommenttia:

 1. miten saat timantit yms. pysymään kunnolla kynnessä kiinni? itsellä tahtoo aina tippumaan vaikka oisi geelin alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kuinka syvälle geeliin laitat timantit? itsellä pysyy kyllä jo geelilakassakin, mutta voit kokeilla laittaa timantit jo viimeiseen geelikerrokseen ja sitten 1-2 kerrosta geeliä / geelilakkaa päälle :)

   Poista
 2. laitan aina viimeiseen kerrokseen ja sitten päälle geeli kerros :) pitää laittaa vähän enemmän geeliä päälle tjtn. jospa sitten pysyis paremmin.

  VastaaPoista
 3. miten nopeasti yleensä saat paketin tuolta NDED:iltä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   En ole aikoihin tilannut NDED:iltä mitään, mutta silloin kun olen tilaillut niin viikossa - kahessa ne ovat tulleet riippuen siitä olenko maksanut paypallilla vai tilisiirrolla. Olen facebookissa yhdessä kynsiryhmässä, jossa on paljon ihmisiä jotka tilailevat NDED:iltä ja toimitus on yleensä sen 1-2 vkoa :)

   Poista