Sivut

maanantai 26. syyskuuta 2011

Liukuvärjäys ohje

Liukuvärjäys on helppo ja nopea tapa saada näyttävät kynnet :) Kynsien tekoon ei tarvitse mitään ihmeellistä tai kallista.

Liukuvärjäykseen tarvitset
- (aluslakka ja päällyslakka)
- eri värisiä, toisiinsa sointuvia kynsilakkoja
(esim. valkoinen / vaal. pun. / punainen)
- keittiösienen palasia
- halutessa glitteriä

Itse käytin konadin alus- sekä päällyslakkaa, kullanruskeaa glitteriä sekä evelinen kynsilakkoja.


Lähtötilanne oli tämä


Lakkasin ensin pohjalle konadin aluslakan sekä evelinen pastel colours 
sävyn 270, jossa on kultaisia hippuja seassa.


Seuraavaksi töpöttelin keittiösienellä kynsiin evelinen holografic shine 
sävyä 408.


Sitten töpöttelin keittiösienellä evelinen holografic shine sävyä 420.


Lopuksi lisäsin konadin päällyslakan, jonka sekaan töpöttelin keittiösienellä 
kullanruskeaa glitteriä.


10 kommenttia:

 1. tää ei liity aiheeseen mut mistä ostit fimot ku kerroit jossai vanhas postaukses et i loooooov fimos ni mistä ostit kerro plis

  VastaaPoista
 2. Oon ostanut fimot saksasta, nail design euro discount shopista http://www.nded.fi/kynsi-taide/fimo/ jos sieltä tilailet itse leikattavia pötköjä, niin muista tilata niille myös veitsi! :)

  VastaaPoista
 3. Miten hemmetissä sulla pysyy noi kynnet noin pitkinä :o Itselläni kun on vähänkin pidemmät kynnet niin katkee aika nopee ja niistä lähtee sellasia 'kerroksia'. Oon kuullut jostain kynnenkovettajasta, ootko kokeillu? PS. Blogisi on aivan mahtava ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Tuo johtui varmaan siitä, että olin tuolloin raskaana (joillain kasvaa kynnet ja hiukset hormoonien takia ihan hulluna) ja lisäks olin kotona. Eli ei mennyt kynnet töissä poikki tms. :D

   Mun siskollani on sama ongelma kuin sulla, eli hänellä on liuskottuvat kynnet jotka katkeilevat. Hän on käyttänyt jo vähän aikaa trindin kynnenkovettajaa ja kynnet ovat nyt pysyneet hyvinä! Toiseksi suosittelen sua ostamaan lasiviilan! Lisäks kannattaa rasvailla käsiä ja kynsinauhoja usein ja välttää asetoonillisen kynsilakanpoistoaineen käyttöä. :) Näillä ohjeilla pitäis päästä jo hyvin alkuun :)

   Itse en juuri kasvata enää omia kynsiäni, vaan laitan aina rakennekynnet :D Hyvä että blogi miellyttää! :)

   Poista
  2. :D Mulla on lasiviila, jota en oo kyllä hirveest käyttäny :D Käsiäkin rasvaan melkeen joka päivä :) Tiiätkö mistä sitä kynnenkovettajaa saa, ja paljonko suunnillee maksaa ? :)

   Poista
  3. Trindin tuotteita saa ainakin sokoksista ja kickseistä, jotkut ovat kehuneet myös mavalan kynnenkovettajaa ja sitä saa ainakin kicksistä. Molemmat maksavat noin 10-15 euroa :)

   Poista
 4. Inhoan noin pitkiä kynsiä, ovat rumia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, makunsa kullakin. ;) Itsekään en kyllä noista kynsistä tykkäisi enää, ovat niin eri pituisia ja huonokuntoiset. Mutta mielestäni saman pituiset ja hyvin hoidetut pitkät kynnet ovat kyllä kauniita. Mutta nämähän ovat makuasioita. :)

   Poista