Sivut

perjantai 18. toukokuuta 2012

Ohjeet leimailuun

Konadeilla saa helposti ja nopeasti aikaan kivat koristellut kynnet. Leimasinvälineitä löytyy myös essenceltä, mutta sen tuotteita ei valitettavasti suomesta saa. Itse oon ostanut ne saksasta. Multa ei itseltä löydy hirveesti leimasinjuttuja, kun käytän niitä aika harvoin :) Tänään kumminkin innostuin taas pitkästä aikaa kokeileen leimailua! Alempana on video-ohje leimailuun! :)

Tekemiseen tarvitset:

- leimauslakan
- leimauslaatan
- leimasimen
- pyyhkimen
- jonkun alustan (paperia tms,
koska lakkaiset välineet 
joutuu nopeasti laskemaan käsistä)
- vanulappuja
- kynsilakanpoistoainetta
- halutessasi värilakan pohjalle
- halutessasi alus- ja päällyslakan Tässä on mun konadit ja essencet :)

Tässä on kynnet, jotka videolla teen. Video löytyy kuvan alta :)
Tässä vielä tekemäni video-ohje!


PS. Yritä olla joka vaiheessa mahdollisimman nopea, muuten

- kohdassa 2. lakka ei välttämättä pyyhiydy kunnolla
ja kuvasta tulee suttuinen
- kohdassa 3. lakka ei välttämättä tartu leimasimeen
- kohdassa 4. kuva saattaa jäädä kiinni leimasimeen

PPS. Älä rullaa leimasinta laatalle liian kevyesti tai liian lujaa, 
silloin kuva ei välttämättä tartu leimasimeen.

PPPS. Muista aina putsata leimasinlaatta, leimasin ja 
pyyhin joka kerran jälkeen, ettei seuraava kuva suttaannu.

4 kommenttia:

 1. Ohjeet on ainakin selkeet ja vaikuttaa helpolta! Mutta aloin tässä miettiä, että mitä eroo näillä on verrattuna esim. valmiiden kynsitarrojen käyttämiseen? Tai valmiiden kynsikoristeiden käyttämiseen muuten... T: Essi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No konadeissa on tietysti se, että ne on riittosampia kun tarra-arkit. Lisäks noissa laatoissa on hirveesti sellasia vaihtoehtoja joita en oo tarroista löytänyt, samaan kuvioon saa montaa eri väriä jne. Saa itse olla luova ja tehdä juuri sellaiset kuin haluaa. :)

   Poista
 2. Kiitos ohjeesta.. :)

  Mulle tuli tänään ensimmäiset laatat (muut välineet olikin jo tulleet) Ensin en saanut lakkaa laatalta pois, ei johtunut kyllä nopeudesta vaan se pyyhin taitaa olla vähän huono kun myös terä-osa on muovia.. ;o Otin käyttöön vanhan kortin ja heti lähti paremmin, eikä sen kanssa ole enää ongelmaa.

  Kuva ei vaan meinaa irrota laatasta leimasimeen, välillä pieni pilkku ja välillä ei yhtään mitään.. Mutta ainakin tajusin, että painan liikaa. (Olen kyllä jo kokeillut painaa hiljaa ja lujempaa, mutta ei silti onnistunut!) Joten yritin tuosta videosta matkia tismalleen, että miten painat leimasimen laattaan tuolleen jotenkin "keinuvasti" toiselta sivulta toiselle ja äsken kuvia tarttuikin melkeinpä kokonaan.. :)

  Kuitenkin ostin leimasimen ja pyyhkimen samasta nettikaupasta (ei ole esim. konadin vaan ihan merkittömiä) niin onkohan noissakin laatueroja? Yritin viilatakin sitä hiukan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos tykkäsit! :)

   Mulla toisilla leimasimilla (itsellä 2 konadin ja yksi essencen) kuva irtoaa parhaiten kun sen vain hipaisee siihen laatalta, eli ei paina melkein ollenkaan :D

   Leimasimissa on laatueroja.. toiset toimii paremmin eri tekniikalla, joten kannattaa rohkeasti vaan kokeilla ja kokeilla, sieltä se oikea sitten löytyy :)

   Poista