Sivut

perjantai 22. kesäkuuta 2012

31 days nail challenge, day 13: animal print
Nää kynnet olikin jo aikoja sitten lukkoon lyödyt. Sain aiemmin sanna taralta koko kynnen siirtokuva-arkin ja mikäs muu kuin leopardikuvioinen! Tämä arkki ei maksa kuin yhden vaivasen euron, joten ei oo paha investointi! En oo ennen näitä kokonaisia siirtokuvia käyttänytkään, joten halusin ehdottomasti päästä näitä testaamaan! Mua jäi kovasti kummastuttaan, kun näiden mukana ei tullut mitään käyttöohjetta :D Noh, päätin sitten samalla väsätä omat ohjeet teille! :) Tuossa sanna taran lähettämässä arkissa oli muuten 12 kuvioo, joten luonnollisesti siitä jäi 2 ylimäärästä. Ne onkin hyvä pitää varalla kaapissa, jos vaikka yksi kynsi menee pilalle! :)


Näihin kynsiin tarvitset: aluslakkaa, koko kynnen siirtokuvia, sakset, vettä, pinsetit (ei pakolliset), viilan, kynsinauhatyökalun (ei pakollinen), päällyslakkaa (anteeksi unohdin sen kuvasta :D)
1. Lakkaa kynnet aluslakalla ja anna kuivua hyvin2. Leikkaa saksilla yksi siirtokuva arkista irti3. Liota kuviota vedessä n. 10-20 sekuntia4. Irrota kuvio varovasti alustasta esim. pinseteillä. Voit käyttää myös omia sormiasi. Jos kuvio ei irtoa, laita se vielä hetkeksi veteen.5. Aseta kuvio kynnelle ja painele se sormella kiinni. Aloita kynsinauhojen vierestä ja etene hitaasti kohti kärkeä. Koita olla mahdollisimman huolellinen kynsinauhojen kohdalla, jotta kuvio asettuu siellä hyvin, sillä ylimääräistä kuviota on veemäistä viilata kynsinauhojen päältä. Paina kuviota niin kauan että se tarttuu kunnolla kynteen.

Aseta kuvio siis näin..


.. ÄLÄ NÄIN!


6. Leikkaa mahdollisimman paljon ylitulevaa kuviota ja poista sitten loput viilaten. Taita ennen viilausta loppu ylimenevä tarra kynnen alle. Näin kuviota on helpompi viilata.7. Jos kuvio menee laidoilta yli, viilaa se varovasti pois. Jos omistat kynsinauhatyökalun jossa on terävä pää käytä sitä, terävällä kärjellä oli helppo "leikata" ylimääräinen kuvio pois. Jos kuviota on mennyt kynsinauhojen päälle, koita poistaa se kynsinauhatyökalun normaalilla päällä kuviota tökkien.
8. Kun ylimääräinen kuvio on poistettu, lakkaa kynnet päällyslakalla. Kannattaa laittaa
päällyslakkaa 2 kerrosta, sillä huomasin että 1 kerroksella kuviot ei todellakaan pysy suojassa. Mulle tuli yhteen kynteen jo pieni jälki 10min jälkeen, mutta 2 kerroksella kynnet pysyi suojassa :)Kuvat oli aikas helppo laittaa ja yllättävän siistin näköiset näistä tuli! :D Tälläset koko kynnen siirtokuvat on ihan must juttu, jos täytyy kynnet laittaa tosi kiireessä (esim. mä oon kovin laiska laittaan omiin juhliini kynsiä, kun on niin paljon muutakin väsättävää) tai ei osaa lakata toista kättä tai tehdä siihen vaikeampia kuvioita. :)

10 kommenttia:

 1. ihanat kynnet!:)

  mydaysandnails.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Tosi hyvä tutorial koko kynnen siirtokuviooihin. Ne on aina epäilyttänyt mua, enkä ole vielä kokeillut, mutta nyt voiskin niitä kokeilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Mullakin oli ensin epäilykseni niitä kohtaan, olin varma ettei niitä tuu nätisti saamaan kirveelläkään.. Sitten ne saikin kynsille ihan helposti, olin todella yllättynyt :D

   Poista
 3. ihan mahti postaus , koko ajan alkaa tekeen enemmän vaa mieli kokokynnen tarroja ! (=

  sara , make dreams come true !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä sitten muuta, kun rohkeesti vaan tilailemaan! :) Itsekin täytyy kyllä tilata näitä lisää, on niin helppoja kiireessä ja laiskuuden yllättäessä :D

   Poista
 4. ihanat kynnet ja vielä ihanampi sormus!! =) kiitos kivoista ohjeista, niistä on todella hyötyä nyt kun yritän laittaa itselleni tarroja kynsiin. tosi kiva blogi, tykkään!!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :3 Hyvä että ohjeista oli apua! :))

   Poista
 5. Oi, kivat! Ei semmoset siis olekaan kynsitarroja? Kaupassa olen nähnyt ja miettinyt, että ne on isoja tarroja ja hankala saada pois. Jos ne tosiaan on siirtokuvia, niin heti ostoksille. :D Pysyykö kauan kynsissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo siirtokuvat on kyllä ihania! :) Tälläisiä myydään kyllä myös tarroina, joten varmista paketista ennen kuin ostat, että ne ovat varmasti siirtokuvia! Nämä halppisversiot joita itse olen käyttänyt, kestävät parista päivästä viikkoon. Hyvänä neuvona on se, että ne saa pysymään sen viikon hyvinä, jos jaksaa lisäillä pariin otteeseen päällyslakkaa! :)

   Poista