Sivut

tiistai 26. kesäkuuta 2012

31 days nail challenge, day 14: flowersHaastekynsissä kukkasten vuoro! :) Pääsin samalla kokeilemaan OPI:n Houston we have a purplea ensimmäistä kertaa :)

Ensin hieman tästä lakasta. Mun mielipiteet tästä lakasta on aika ristiriitaset. Toisaalta lakka oli kova pettymys, sillä OPIthan on tunnetusti "laatulakkoja". Plussana tuli ehdottomasti se, että lakka on aivan ihanan sävyinen ja kuivuu tosi nopeasti. Lakka vaikuttaa myös kestävältä. Isona miinuksena tulee se, että lakka on tosi laihaa! Peittävän tuloksen sai vasta 3-4 kerroksella ja mulla on tosi lyhyet kynnet. Voin vaan kuvitella, kuinka veemäistä tätä olis laittaa pitkiin kynsiin. Kiitän luojaani, että ostin tän lakan alennuksesta, enkä maksanut suolaista melkein 20 euron hintaa tästä.


Sitten haastekynsiin. Tässä on tarvikkeet, joita lakkaukseen käytin. Pohjalla tosiaan siis OPI:n Houston we have a purple. Kukkasiin käytetty saksasta tilattua valkoista lakkaa (en tiedä nimeä..) ja keskustaan OPI:n Do you think i'm texy? lakkaa. Kukkien varsiin on käytetty kissin mustaa ja hopeaa nail art lakkaa ja muihin pisteisiin on käytetty china glazen exceptionally giftediä. Pisteet ja kukkaset on tehty dotting toolilla, jonka sain MiMaxilta.

Kynnet ennen koristeluja

Ja kynnet koristeltuina :)

Loppukevennykseksi vielä ihanan kukkaistyttöni juhannuskuvia :)

6 kommenttia:

 1. Ihana tyttönen:) Toki ihanat lakatkin :D

  VastaaPoista
 2. Tosi nätit kynnet, itse olen tosi huono tekemään koristeluita useammalla kuin max. kahdella lakalla :P. Varsinkin jos tekee vapaalla kädellä.

  Ja on kyllä suloinen tyttö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :3 Harjoitusta harjoitusta! Sillä oppii parhaiten :)

   Poista
 3. Voi ei, aivan älyttömän suloinen tyttö! :)♥ Kynnetkin on toki nätit.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, hän on kyllä suloinen! <3 Ja kiitän :)

   Poista