Sivut

sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

31 days nail challenge, day 8: metallic nails
Tällä kertaa vuorossa oli metalliset kynnet. Hopeet lakathan on ehkä sellasia, joita löytyy joka ikisen laatikosta. Multakin hopeita ja harmaan sävysiä lakkoja löytyy varmaan kymmenisen
kappaletta näin nopeesti laskettuna. Silti mä hyvin hyvin harvoin näitä käytän. Mä oon nykyään enemmän mieltynyt värikkäisiin ja räikeisiin kynsiin :)


Tähän haasteeseen käytin Wild and crazyn harmaata lakkaa, jossa on hitusen hopeehileitä mukana. Kärjissä on H&M:n hopeaa lakkaa reunustettuna mustalla nail art lakalla. Kolmiot tein ihoteipin avulla, jonka oon ostanu apteekista. Toi teippi on loistavaa myös vesimarmorointiin! Lisäks liimasin päällyslakalla kirkkaat timantit kolmioiden kärkiin :)
Ja tälläset näistä tuli!

2 kommenttia:

  1. Kauniit! Kuinka tarttuvaa toi teippi on? Meinaan että kun lakatulle kynnelle laittaa, niin lähteekö lakat mukana kovinkin helposti, kun sen poistaa? Musta tuntuu että ihan perus tippitarroillakin jo jää ikäviä jälkiä:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuo on todella tarttuvaa, ja siksi on erittäin hyvä vesimarmoroinnissa. Jos käytät sitä lakkojen päällä, liimaa se muutaman kerran omaan käteesi, jotta enin liimapinta tarttuu ihoosi. Näin teippi ei vie lakkoja mukanaan! :) Tämä sama pätee myös tippitarroihin! :)

      Poista