Sivut

torstai 21. kesäkuuta 2012

Rippikynnet ja muuta kynsihöpinää

Mulla on aivan hirveä hinku tilata kaikenlaista kynsijuttua. Himotuslistalla olis ehdottomasti akryylimaalit ja china glazen kynsilakat.. Tässä joku päivä aion pistää ainakin värigeelejä tilaukseen saksasta :)

Mulla on nyt käynnissä myös kynsienkasvatusprojekti, koska menin katkoon pari kynttäni ja päätin sitten viilata kaikki lyhyeks. Kyllä harmittaa :( Toisaalta himottais laittaa geelit taas takas, mutta se on tän mun kyllästymisen kannalta huono vaihtoehto :D Onko teidän mielestä lyhyet vai pitkät kynnet paremmat? Pidättekö luonnollisista kynsistä vai onko paremmat jos on pitkät kynnet sitten vaikka geelikynsien avulla? :)

Tässä on kynnet geelien poiston jälkeen.

 Tässä kynnet 4 päivää geelien poiston jälkeen.

Ja tässä on kynnet nyt, kun geelien poistosta on noin puoltoista viikkoo. En kestä olla lyhyillä
kynsillä :( Joudun varmaan tekeen geelit ilman koristeluja, niin voin lakkailla sitten siihen päälle :)

Monet teistä on toivonu teemaviikkoo, joten sellanen tulee toteutumaan. Mulla onkin jo yks kiva juttu mielessä, mutta minkälaisia teemaviikkoja te toivotte? Haluan antaa myös isot kiitokset teille palautteen jättäneille! Ihanaa kuulla että pidätte blogistani :)

Mä olen tässä kyhäillyt jo vähän aikaa sellasta vinkkiosioo, johon kerään kaikkia mieleen juolahtavia vinkkejä kynsien tekoon, tuon avaan tässä tän viikon lopussa viimeistään :) Lisäsin myös uuden otsikon sivustolle, mitäs pidätte? :)

Lopuks vielä china glazen sexy silhouetten testailua ja tekemäni geelikynnet :)


Tässä siis geelit, jotka tein yhdelle tytölle hänen rippijuhliinsa. Kynsissä on isadoran cherise
pohjalla, viiruihin käytetty kissin hopeaa nail art lakkaa. Lisäksi kaikissa kynsissä on vielä 3 timanttia. Hänellä oli siis itsellään haluamansa kynsilakka mukana, johon ihastuin aivan totaalisesti
ja päädyin sen sitten ostamaan itsekin :)

4 kommenttia:

 1. kyllä musta luonnolliset kynnet on parhaat , pituudella ei oo välii . joskus pitkä näyttää kivalle , joskus lyhyt :) ihanii kynsii !

  http://nailpolishanddecorations.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! :) Kiva blogi sinulla, kiva idea tuo että kuivattaisi itse kukkasia kynsiin, täytyy harkita itsekkin :)

   Poista
 2. hei mitä geelejä suosittelisit ihan perus ranskalaiseen manikyyriin?
  Ihan sillai tarkoin nimin ja näin saisko? kiitos! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!
   Geelikynsien tekoon tarvitsee ihan perus pohjageelin, rakennegeelin ja viimeistelygeelin tai top coat -geelin. Geelikynsien tekoon voi käyttää myös pelkkää 1-vaihegeeliä. En tiedä kuinka perehtynyt geelikynsien tekoon olet, mutta katso ihmeessä nämä ohjeet:
   http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/05/geelikynnet-tipeilla.html
   http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/06/geelikynsien-koristelu.html

   Ranskalaisen manikyyrin voi tehdä siis geelillä tai ihan vaan kynsilakalla. Itsellä ei oo käytössä mitään ihmeellistä ranskisgeeliä, vaan omani on saksasta tilattu nimetön ("kaupan oma") geeli..
   Vastaavan samanlaisen voit tilata esimerkiksi täältä:
   http://www.sannataranailart.fi/epages/vilkas02.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/20110216-11092-24240-1/Products/%22UV-geeli%201%22/SubProducts/2635

   Poista