Sivut

tiistai 17. heinäkuuta 2012

Geelivillitys

Tänään sain tehdä taas yhdet kynnet :) Huomenna on sitten luvassa kaksin kappalein oman kynnen geelauksia, että blogi etenee muutamalla postauksella geelien parissa :D

Täytyy kyllä sanoo, että oon aivan rakastunut muotteihin ja top coat -geeliin, en todellakaan vaihda niitä enää mihinkään! :) Haluaisitteko saada tutoriaaleja erilaisten erikoisempien geelikoristelujen teosta? :) Helpommistahan on jo olemassa tutoriaali, ja sen löydät täältä.

Pian tulee myös lisää kynsilakoilla leikkimistä, joten älkäähän geelittömät huolestuko! :) Aion alkaa myös toteuttamaan arvonnassa ilmenneitä toiveitanne, en ole niitäkään unohtanut! :)

Sitten tämänpäiväisten geelien pariin. Nämä on siis tosiaan mun toiset muoteilla tehdyt kynnet. Kärjet on tehty fuksialla glitterillä ja muutamiin kynsiin laitettiin vähän timantteja. Yksinkertaista, mutta kaunista :)10 kommenttia:

 1. On kyllä sievät! Ei millään uskois, että vasta tokat muoteilla :))

  VastaaPoista
 2. Todella nätit ! :) Ihan yksinkertaiset mut oikeesti tosi kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yksinkertaisellakin saa kyllä tosi kaunista! :)

   Poista
 3. Ihan ilman muuta tutoriaaleja! :) myös muoteista ois kiva saada tutoriaali, kun kiinnostaisi itseä kans!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä selvä! :) Muoteista on tulossa tutoriaali lähiaikoina :)

   Poista
 4. miten levität glitterin päätyihin, ettei se pääse leviämään omiin kynsiin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen mitään sen kummempaa kikkaa ole :) Rauhallisesti vaan. Minä sekoitan glitterin geelin joukkoon. Jos sinusta tuntuu että geeli valuu, ja glitterit sen mukana, niin kannattaa kokeilla pienemmällä geelimäärällä ja kovetuksen jälkeen laittaa lisää. Tai sitten voi vaihtaa jäykempään geeliin. En tiedä oletko aloittelija vai et, mutta aloittelijoille sopii paremmin jäykempi geeli, joka ei valu niin helposti :)

   Poista