Sivut

maanantai 23. heinäkuuta 2012

Kuplaefektin kokeilua ja muuta höpinää

Sain vihdoin toisen värigeelipaketin! (tai on tästä nyt jo pari päivää aikaa.. :D) Paketti on siis tämä.


En ehtinyt vielä testaamaan kuin violettia ja pinkkiä, mutta laatu vaikuttaa näiden kokeilun jälkeen samalta kuin viime paketissa. Tyytyväisiä siis ollaan! :)

Tosiaan testaillessani tota violettia geeliä, mun oli pakko samalla kokeilla sellaista kuplaefektiä, johon ihana Gemma Lambert mut innotti <3


Kynteen on värigeelin ja rakennegeelin lisäksi laitettu valkoista glitter dust hilettä, sekä sanna taralta saatuja valkoisia glitter diamond hileitä. Tuo violetti on niin ihanan syvä <3

Tosiaan kuten aikaisemmin lupailin, kun 100 lukijaa tulee täyteen aion pitää kynsikisan, ja tattadaa, yks päivä kun blogiin kurkkasin niin herttinen teitähän oli jo yli sata! <3 Oikein paljon tervetuloa uusille lukijoille! Kynsikisasta tulee lähipäivinä lisää, sillä mä alan nyt pohtiin aihetta ja palkintoa :) Pahoittelen niitä lukijoita, jotka eivät ole geeleistä kiinnostuneet. Oon taas hurahtanut geelikynsien tekoon ja siks oon kirjottanut siitä niin paljon, mutta siihen on tulossa lähipäivinä muutos! Myös kynsilakasta alkaa tulemaan enemmän juttua :) Mulla on myös hirvee määrä muita ideoita, joita lähden toteuttaan, joten kannattaa käydä aika ajoin lukemassa :)

Tässä paremmin vielä paremmin, mitä blogiin on tulossa lähiaikoina:
- kynsikisa
- lisää haastekynsiä
- kynsilakoin koristelluista kynsistä tutoriaaleja
- videotutoriaali (heti kun keksin että mikä :D)
- geelikynnet muoteilla -tutoriaali

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin on! :) Oon aivan innoissani noista! :)

   Poista
 2. miten tuo fraulein38:lta tilaaminen on onnistunu? tuleeko siitä jotain ylimääräisiä tullimaksuja tai ältsi isot postikulut ? :D näytti olevan nii halpoja nuo geelit että alko kyllä houkuttaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilaaminen on onnistunut aina hyvin, oon tilannut sieltä muutamaan otteeseen (n. 5 kertaa).. ei tuu mitään ylimääräsiä tullimaksuja ja postikulut lukee joka tuotteen kohdalla :) Noille geelipaketeille (2 pakettia) tais tulla postikuluja yhteensä 4E :D Eli halpaa on.. :)
   Ainoa lisäkulu tilaamisessa on, että tilaukseen voi erikseen valita jonkun vakuutuksen, mitä mä en kyllä koskaan ole ottanut :D Se tuo lisää hintaa 5E muistaakseni, jos sen valitsee.. :)

   Poista
 3. okei kiitos ! pittääpä tosiaan harkita. sata kertaa halvempiki tilata ku suomesta ?? outoa .. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, Suomessa hinnat on todella paljon korkeammalla.. Sen huomaa matkustaessakin, jos käy esimerkiksi ravintolassa syömässä.. Saksassa ollessani olisin syönyt melkein kaikki päivän ateriat, kun suomessa olisin saanut pelkän lounaan sillä hinnalla :D

   Poista
 4. mistä oot tilannut noi värigeelit? -ansku

  VastaaPoista