Sivut

torstai 19. heinäkuuta 2012

Omankynnen geelauksia, testailua ja postiluukun kolahduksia

Eilen tein siis kahdet omankynnen geelaukset. Toisiin kynsiin laitettiin pelkkä geeli ilman koristeluja, joten niistä en ruvennut kuvia ottamaan :) Toisiin kynsiin tehtiin tavallinen ranskalainen manikyyri. Mun täytyy myöntää, että musta on todella vaikeeta tehdä lyhyt ranskalainen geelillä, mutta itseäni sen enempää kehumatta mä onnistuin ihan hyvin! :) Yleensä mä joudun ranskalaista siistimään ties kuinka moneen kertaan, mutta nyt en siistinyt ollenkaan! :) Vaikka me kahviteltiin ja juteltiin hirveästi, niin aikaa meni alle 2 tuntia :D Mitäs tykkäätte? :)


Sitten tuotteisiin, joita postimies minulle kantoi :) Sain ihanalta sponsoriltani Sanna Taralta taas hiukan tuotteita testailtavaksi! :) Sain siis 2 purkkia hiutalehileitä, valkoista sekä hopeaa ja lisäksi 3 purkkia glitter diamond -hileitä, vaaleanpunaisia, valkoisia sekä hopeita. Nää on aivan ihania! En malta odottaa, että pääsen näitä testailemaan, sillä mä tiedän jo tasan tarkkaan millaset kynnet näistä tulee! :) Kalliita tälläiset hileet eivät ole, sillä 1 purkki maksaa yhden vaivaisen euron :) Tuotteita pääset tarkastelemaan TÄSTÄ sekä TÄSTÄ!Lopuksi vielä kuva geelien testailusta. Nämä on tosiaan geelit, jotka aikaisemmin saksasta tilasin. Täytyy kyllä sanoo, että oon tähän ostokseen todella tyytyväinen. Näissä koemalleissa on 2 kerrosta geeliä ja ne kovettui kaikki tosi hyvin! :) TÄÄLTÄ pääset ostamaan paketin itsellesi!


4 kommenttia:

 1. Hei,

  ovatko värigeelisi pysyneet hyvin kynnellä? Ovat siis tavallisia eivätkö soak off-geelejä? Olen itse miettinyt, että tilaisin samanlaisen setin, kun e-baysta tilaamani geelit kuoriutuvat kynneltä parissa päivässä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Hyvin ovat pysyneet, ei ole ollut mitään ongelmia! :)

   Poista
 2. ai tässä olikin linkki, kiitos :) tykkään sun blogista lueskelen sitä paljon vaikken olekkaan kirjautunut. -ansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kun löysit linkin! :) Kiva että tykkäät blogistani! :3

   Poista