Sivut

tiistai 10. heinäkuuta 2012

Ostoksia ja yhteistyöasiaa

Jipii! Kauan odotettu paketti saapui saksasta eilen! :) Kotiutin siis viimeinkin soak off -geelin, top coat -geelin ja tarramuotteja :) Lähipäivinä on siis tulossa tutoa muottien käytöstä ihan videon kera!


Mulla irtosi yks kynsi ja repesi toinen kun siivosin 2 päivää kauheilla tököteillä, ja jooo ilman hanskoja :( Päätin sitten ottaa geelit kokonaan pois ja tehdä ihan uudet, koska sain tota uutta geeliä ja noi muotit. Pääseepähän testailemaan uutukaisia! :) Mikäli jotain nyt hirveesti järkyttää, että onko mun kynnet nyt aivan pilalla kun otin taas geelit pois, niin voin vastata että ei ole :) Tällä kertaa poistin geelit "oikeaoppisesti" eli en repimällä, vaan viilaamalla :D Iloinen yllätys oli että mun kynnet oli kasvaneet noinkin paljon geelien laitosta, lukuunottamatta tuota etusormea :D


Mä sain tänään ihanan uutisen, eli inkki pinkki -verkkokauppa on lähtenyt blogini sponsoriksi! :) Hiphei! Logoa klikkaamalla pääset suoraan verkkokauppaan. Inkki pinkin ja muiden yhteistyöyritysten logot löydät myös sivupalkista :)


  

 Loppukevennykseksi vielä havainnollistava kuva siitä, kuinka tyttäreni pitää piknik reissuista.. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti