Sivut

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Uusia geelejä ja testausta!

Aiemmin mä jo päivittelinkin, että sain saksasta soak off -geeliä, joka on siis sellaista geeliä, jonka saa liuotettua asetoonilla. Tänään postista kolahti myös värigeelejä saksasta! <3 Vielä on toinen värisetti saamatta ja sitä odottelenkin aivan innolla sillä nää on aaaaivan ihania! :) Paketissa on 12kpl 5ml purkkeja ja hintaa paketille postikuluineen tuli 17,99e.. Ei siis paha hinta, kun suomessa saat maksaa yhdestä purkista 5 euroa ja vielä postikulut päälle.. Tässä on linkki tähän geelipakettiin.


Testailin eilen tota uutta soak off -geeliä, jonka aikaisemmin sain ja ihan hyvältä se vaikuttaa! :) Kestävyydestä en osaa vielä tarkemmin sanoa, mutta se nähdään sitten parin päivän - parin viikon päästä :D Tein ensimmäistä kertaa geelit muoteilla ja voin sanoa, että rakastuin muotteihin aivan totaalisesti! Kaikki se tippien liimaaminen, muotoilu, viilaaminen.. Niiden aika on ohi nyt :D Vielä täytyy tosin harjoitella tota muottien käyttämistä ja paljon :D

Geeleistä tuli tällä kertaa tälläiset. Melko lyhyet ja pyöreäpäiset :) Helpot lapsen kannalta ;D Valkoiset kärjet on tehty geelillä ja sinne tänne on lisätty turkooseja diamond shape hileitä :)

4 kommenttia:

  1. Nää on siis aivan sika mageet! :) ja noi geelit on aivan ihanan värisiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Mäkin oon aivan rakastunut noihin geeleihin :) Ootan sormet täristen jo sitä toista pakettia! :D

      Poista