Sivut

perjantai 7. syyskuuta 2012

Gothic lolita

Sain Inkki pinkiltä testaukseen china glazen gothic lolitan. Yleensä vieroksun violettia, mutta annoin lakalle mahdollisuuden ja ihastuin :D Lakka näyttikin aika kivalta kynsissä ja sopii hyvin syksyyn :) Plussana mainittakoon vielä hyvä peittävyys ja nopea kuivuminen! :)


Koska mulle ei tietenkään pelkkä tavallinen lakkaus riitä, niin päätin testata miltä flormarin U11 näyttää GL:n päällä :)

 Mitä tykkäätte gothic lolitasta? :) Mitä piditte tekemästäni yhdistelmästä? :)

6 kommenttia:

 1. Jännä yhdistelmä, mutta toimii kyllä erittäin hyvin! Noi Flormarin lakat on kyllä tosi toimivia tolleen kerrostettuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Itsekin ensin vierastin yhdistelmää, mutta sitä hetken katseltuani tykästyin siihen. Mainitsemasi jännä kuvaa näitä kynsiä todella hyvin! :D Joo huomasin itsekin, että nuo flormarit on aivan täydellisiä "efektilakkoina" käytettyinä! :)

   Poista
 2. Tosi hyvin sopii, kulta ja violetti on nätti yhdistelmä. :)

  VastaaPoista
 3. Näistä sun kahdesta eri postauksesta jo huomaa, miten erilaisia tunnelmia voi luoda samoilla lakoilla eri yhdistelmissä. :) Mainitsinkin jo, että pidän noista kuplivista kynsistä tosi paljon ja lila on yksi lempivärini, mutta sitten taas jostain syystä tämä yhdistelmä ei jotenkin uponnut minuun. On ehkä mulle liian synkkä, vaikka "kuplivissakin" on käytetty mustaa niin silti koen ne paljon raikkaammiksi ja kevyemmiksi!:) Mutta hienoa nähdä näitä kaikkia kokeiluja ja yhdistelmiä! Innolla odotan taas uusia:) Olisiko muuten mahdollista saada video tutoa geelien laitosta? Olisi kiva nähdä miten sinä ne käytännössä teet!

  http://fashion4nails.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta! Kyllä eri koristeluilla saa ihmeitä aikaan :) Ja nämä tosiaan on kyllä syksyisemmät, toiset olivat paljon ilmavammat :D Minun piti joskus tehdä videotuto geelien laitosta, mutta se oli hirveän työlästä, joten se jäi tekemättä :( Geeli ohjeissani on kuitenkin youtube videoita, jotka havainnollistavat geelien laittoa! :) Videot löytyy aika tekstin lopusta.. :)
   http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/05/geelikynnet-tipeilla.html

   Poista