Sivut

maanantai 17. syyskuuta 2012

Tärkeää asiaa Mode4U lakoista!

Pyydän pyydän pyydän kaikkia lukijoitani nyt lukemaan tämän tekstin, sillä se sisältää todella tärkeän varoituksen Mode4U merkkisistä kynsilakoista! Kynsifoorumeilla on nyt käyty keskustelua näistä kyseisistä lakoista ja on selvä epäilys, että nämä lakat tai ainakin jotkin niistä aiheuttavat pahoja allergisia reaktioita joillekkin. Jos siis omistat Mode4U merkkisiä lakkoja, ÄLÄ KÄYTÄ NIITÄ! Heitä ne mielummin roskiin, kuin vaarannat terveytesi!


.. on linkit, josta voit lukea Inen kokemuksia tästä lakasta.

En siis väitä, että Mode4U lakat ovat myrkyllisiä ja aiheuttavat kaikille allergisia reaktioita, mutta jokainen miettii nyt kohdallaan, että onko järkevää käyttää kyseisiä lakkoja, pahojen allergisien reaktioiden uhalla. Mainintana vielä, että kyseisiä lakkoja on nyt vapaa valinnoissa ja tokmanneissa tarjouksessa, joten älkäähän sortuko näihin alelakkoihin!

7 kommenttia:

 1. Itsekin luin Inen blogista hänen saamistaan allergisista reaktioista. Mietin vaan, että onkohan kukaan muu saanut mode4u:n lakoista allergista reaktiota, vaan vain se yksi bloggaaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi muukin on saanut allergisia reaktioita.

   Poista
  2. Joo nyt on tullut ilmi, että joku muukin on saanut. Ja jos en nyt ihan väärin muista, niin hän taisi käyttää lakkaa ensimmäistä kertaa?

   Poista
 2. Onneksien omista itse yhtään kyseisen merkin lakkaa :)

  VastaaPoista
 3. Mode4U:ta on nyt ollu viime aikoina aika monessa arvonnassa palkintona, ja itekin vastikään bongasin niitä ekaa kertaa RobinHoodista Lahessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, toivottavasti ei kenellekkään tuu niistä mitään! :(

   Poista