Sivut

maanantai 1. lokakuuta 2012

Rakkauskynnet


Osallistuin lepikossa kuhisee blogin kynsikilpailuun, jossa tarkoituksena oli tehdä runoon pohjautuvat kynnet. Kilpailussa on 3 runoa, joista saa valita mieleisensä. Minä valitsin runon nro. 1, voitte käydä sen lukaisemassa lepikossa kuhisee blogista jos tahdotte :)

Kynsiin lakkasin pohjalle IsaDoran cherisen. Kärjet leimasin konadin hopealla lakalla ja ranskislaatalla :) Muut koristelut tehtiin timanteilla ja akryylimaaleilla.


Sain tosiaan testattavakseni sanna taralta tuon konadin leimauslakan. Mulle jo aikasemmin kommentoitiinkin, että tuo lakka ei välttämättä ole huippuhyvä. Mielestäni se on kyllä ihan ok. Nuo kärjet jouduin leimaamaan 2 kertaan, että sain haluamani lopputuloksen. Sanoisin siis, että tämä lakka sopii paremmin päällekkäisleimailuun (eli jos leimaa esim. valkoisia, mustia ja hopeita perhosia päällekkäin) tai tohon ranskiksen leimailuun, koska sen saa helposti leimattua samaan kohtaan.

Mitäs tykkäätte? :) Muistakaahan itsekin käydä osallistumassa lepikossa kuhisee blogin kynsikisaan! :)

8 kommenttia:

  1. Söpöt kynnet on :) Muistaakseni Sonne suositteli China Glazen Milleniumia hopeaksi leimauslakaksi? Toisaalta vähän kallis pullo ostaa vain leimaukseen jos ei muuten käytä.. :/ Mulla itelläni sellanen Lumenen hopea lakka ja mun mielestä ainakin se toimii kans hyvin leimailussa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitän :)) Joo mäkin muistelisin, että se olis hyvä, mutta tosiaan aika kallis leimauslakaks vaan :( Täytyy itekkin kokeilla noita muita hopeita lakkoja miten ne toimii leimailussa :)

      Poista