Sivut

perjantai 26. lokakuuta 2012

Testissä Cesars Secrets kynnenkovettaja

Aiemmin jo kerroinkin, että tilasin testaukseen Cesarsista heidän oman kynnenkovettajan. Hintaa tällä tuotteella on himpun yli 12e. Ensimmäinen ajatukseni tälle oli, että huh kuinka kallis, mutta tuote lupaa jopa 8mm pitkät kynnet muutamissa viikoissa. Olen nyt testannut tuotetta 5 viikon verran ja haluan jakaa kokemukseni kanssanne.

.....

Lähdetään liikkeelle lähtötilanteesta. Itselläni oli rakennekynnet ja niiden poiston jälkeen kynnet olivat hauraat. Viilasin kynnet lyhyiksi ja päätin alkaa kasvattamaan niitä.

3 viikon käytön jälkeen

5 viikon käytön jälkeen

TULOKSET

Kokemukseni tuotteesta ovat pääosin hyviä.

Kuten varmaan huomasitte, niin kynnet ovat todella kasvaneet! :) Kynsissä ei näy yhtään liuskottumisen merkkejä, joista olin todella positiivisesti yllättynyt, sillä aiemmin kynteni ovat liuskottuneet todella pahasti kasvaessaan hiukankin pidemmiksi! (Ja juu tuo viimeinen kuva on aika surkea, kynnet näyttää oikeesti paljon paljon terveemmiltä :D)

Ensimmäisen viikon jälkeen kynnet tuntuivat jo paljon vahvemmilta kuin ennen. Aiemmin kun painoin kynttä sormellani, se taipui suoraan alaspäin ja melkein katkesi, mutta nyt kynnet eivät taipuile, mutta tuntuvat silti joustavilta.

Ihan 8mm kasvua ei kynsiin tullut, mutta 3mm kasvu kuitenkin! :) Joihinkin oikean käden kynsiin tuli jopa 4-5mm kasvu! (Ja kyllä, mun kynnet kasvaa jostain syystä ihan eri tahtia :'D)

Ainoa miinus tuotteesta tulee sen takia, että sen käyttöä ei selvästikään saa unohtaa, ainakaan aluksi. Tätä kovettajaa kuuluu siis lisätä joka toinen päivä. Toisen käyttöviikon aikana unohdin lakata kynnet kovettajalla, kun pidin samoja lakkauksia 4 päivää putkeen. Tuloksena oli se, että etusormen kynsi katkesi :( Jatkoin tämän jälkeen kynnenkovettajan käyttöä aivan normaalisti, mutta se ei pelastanut etusormea lainkaan, vaan kynsi jatkoi repeämistään :(( Nyt se on kuitenkin alkanut kasvaa takaisin ja ainakin minusta tuntuu siltä että kovettaja auttaa hiukan asiaan :)

.......

Ostin tämän saman kynnenkovettajan myös ystävälleni Tiialle ja myös hän suostui jakamaan kokemuksensa teidän kanssanne! :) Alla oleva teksti on ystäväni kokemuksia:

"Hieman skeptikko kun olen, en alkuun ottanut kynnenkovettajaa kovin vakavasti, saadessani sen. Päätin tietysti kuitenkin kokeilla, että mitähän litkua tämä on. Olen vuosia nyppinyt ja purrut kynsiäni, joten voitte vain kuvitella kuinka hauraat ja huonossa kunnossa ne olivat. Pääsin onneksi pahasta tavasta eroon ja innostuessani saavutuksestani halusin alkaa tietysti lakkailemaan ja koristelemaan kynsiäni. Lopulta oli kuitenkin todettava että vitsauksena suvussa tulevat hauraat kynnet ja kynsien terrorisoiminen puremalla ei ollut kovin mieltä ylentävää, juuri kynsistä innostuneelle -ne katkeilivat.

Tässä vaiheessa kuvaan astui saamani kynnenkovettaja jota niin kovasti epäilin, koska en ole kovin hyvä nielemään mainospuheita. Pakko kuitenkin on todeta.. TÄÄHÄN TOIMII!

Aloitin tuotteen käytön syyskuun alkupuolella ja nyt lokakuun lopulla ei ole kuin yksi kynsi katkennut (ja sekin työni takia). Huomasin heti kahden päivän käytön jälkeen aivan selkeän eron varsinkien kynsien taipuisuudessa. Ennen paperia olleet kynteni eivät meinaa taittua nyt juuri ollenkaan, eikä päivittäinen läträäminen lakkojen ja muiden aineiden kanssa ole haurastuttanut kynsiä, kuin taas sitten ennen kovettajan käyttöä.

Kynsien kasvussa en niinkään ole huomannut muutosta, ainakaan kovin suurta. 8mm kolmessa viikossa ei siis ole itselleni tullut täyteen, mutta eipä se kuitenkaan harmita yhtään, nyt käsillä pystyy tekemään melkeimpä mitä vaan ilman että tarvitsee huolehtia kynsien katkeilusta.

Pakko siis suositella kaikille niille keiden kynnet katkeilee tai on muuten hauraat!"


Tässä on vielä kiinnostuneille pullon käyttöaste 5 viikon kokeilun jälkeen. Plussana tuotteeseen tulee siis vielä riittoisuus :)


 Oletteko itse kokeilleet Cesarsin kynnenkovettajaa tai jotain muuta merkkiä? :)

6 kommenttia:

 1. Mulla itellä on mia secretin kynnenkovettaja, ja oon kyllä saanu sillä juuri sellaiset kynnet kuin halusin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Täytyykin harkita jos sen tilais seuraavaks! :)

   Poista
 2. Tää mun kysymys ei nyt oikein liity kynsiin. Oon seuraillu sun blogis jo pitkään ja pienen tauon jälkeen huomasin et oot muokannu ton hiiren tollaseks pinkiks sydämmeks, se on hieno. Miten teit sen ? Oon ite alottanu blogin ja haluisin kans vähä erilaisen hiiren. Kiitos jos viitsit neuvoa minua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saahan täälä toki muistakin kysellä kuin kynsistä! :)) Mä laitoin oman hiiren tän ohjeen mukaan: http://bloggerpulmia.blogspot.fi/2012/06/miten-lisaan-erillaisen-kursorin.html

   Poista
 3. Mistäs tämmösiä löytyy? :o Pitääkö netistä tilata vai löytyykö ihan jostain kaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä kynnenkovettajaa saa ostettua netistä: http://www.cesarsshop.fi/

   Kynnenkovettajia saa ostettua myös monista muista nettikaupoista, sekä ihan kaupoistakin. Kannattaa käydä kurkkaamassa esim. kicks, sokos, prisma, citymarket.. :)

   Poista