Sivut

maanantai 26. marraskuuta 2012

Ranskisviikko, päivä 1: ranskalainen manikyyri tutoriaali


Tarvitset:
- alus ja päälyslakka
- tippitarrat tarvittaessa
- valkoinen lakka
- nudenvärinen tai vaaleanpunainen pohjalakka, joka kuultaa läpi


Sain Sanna Taralta testattavaksi tippitarrasetin, jossa on 8 arkkia erilaisia tippitarroja. 
Tämän setin avulla tulen tekemään ainakin osan ranskisviikon kynnet.

Oman settisi pääset ostamaan täältä

Hintaa setillä ei ole kuin 4,95E ja näillä loihtii varmasti kyllä monet kynnet! :)

1. Lakkaa kynnet aluslakalla ja anna kuivua kunnolla. Kiinnitä sitten kynteen tippitarra tarvittaessa. Jos tarroissa on tosi runsas liimapinta, voit liimata tippitarran ensin käteesi, jolloin enimmät liimat jäävät ihollesi, eivätkä tee ryppyjä aluslakkaan tai jätä liimajälkiä kynnelle.

2. Lakkaa paljaaksi jäänyt osa huolellisesti valkoisella lakalla. Voit lakata valkoisen kärjen myös vapaalla kädellä.

3. Poista tippitarra välittömästi lakkaamisen jälkeen, jottei lakka kuivu tarraan kiinni! Vedä tarra irti hitaasti ja varovasti!

4. Anna kärjen kuivua ja paikkaile lakkausta tarvittaessa. Lisää sitten läpikuultava nude tai vaaleanpunainen lakka koko kynnelle. Viimeistele päälyslakalla! :)Muita tapoja tehdä ranskis

Jotkut tykkäävät tehdä ranskiksen niin, että eivät käytä nudea lakkaa ollenkaan. Minun on pakko käyttää nudea lakkaa, joka peittää geelikynsieni koristelut alleen :) Nude lakka peittää myös mahdolliset omien kynsien virheet!


Ranskiksen voi tehdä myös esim. konadilta löytyvillä leimauslaatoillaa, jolla voi kärjet leimailla! :) Konadilla on myös erikseen myynnissä french stamping setti, jossa on kaikki tarvittava mukana. Laatat ja leimasintarvikkeet voit ostaa itsellesi täältä!
Tässä hopea kärki on tehty leimaamalla käyttäen konadin m19 laattaa.Mitäs tykkäätte ranskisviikosta? Olisiko kiva jos useamminkin tulisi tälläisiä teemaviikkoja?

Miten tykkäätte tehdä ranskiksen? Tippitarroilla, leimailemalla vai jollain muulla? :)

10 kommenttia:

 1. kiva tuto ja ranskisviikko sekä teemaviikkoja saa olla enempi =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Mulla onkin jo muutama teemaviikko suunnitteilla! :))

   Poista
 2. ADOREI ESTA NAIL ART! PARABENS PELO BLOG...

  www.lupapodemulher.com.br
  www.lupapodeblog.com.br

  VastaaPoista
 3. Nää teemaviikot on kyllä aina niin kivoja :) Ite teen ranskiksen yleensä tippitarralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin teemaviikkoja on niin kiva seurailla, että oli pakko lähtee itekkin toteuttaan :) Mäkin teen melki aina ranskiksen tippitarroilla, se on vaan niiin helpompaa kun vapaalla kädellä :DD

   Poista
 4. oli pakko tilata toi konad setti kokeiluun =)

  VastaaPoista
 5. Millä keinolla saisin estetty sen ettei tippitarrojen alle valuu kynsilakkaa? Olen painanut tarrat hyvin kiinni mutta silti vain epäonnistun noiden tarrojen kanssa. Myös leimailu ei onnistu millään, en saa koskaan kohdistettua leimausta oikeen kohtaa, olisiko sulla vinkkejä tähän?
  Sulla on kyllä molemmat onnistunut todella hienosti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon! ♥ Jos painat tippitarrat tosi tiukasti kiinni ja silti lakka menee reunojen alle, niin suosittelen vaihtamaan tippitarroja! :/ Jos leimojen kohdistamisessa on ongelmia, niin kannattaa harkita suorakulmaista leimasinta, sillä kohdistaminen on paaljon helpompaa! Tässä on linkkiesimerkki: http://www.mimax.fi/leimasin-pyyhin-suorakulmio-p-5738.html

   Poista