Sivut

perjantai 21. joulukuuta 2012

31 days nail challenge, day 22: inspired by a songNäihin kynsiin valitsin tarkoituksella sellaisen lakan, joka ei peitä geelikynsieni glitterkärkiä täydellisesti. Aiemmin tehdessäni viivaranskiskynsiä huomasin, että kynsistä tulee aika kivan näköiset, kun ranskis tulee tuolla tavalla vahingossa :)Näissä kynsissä on pohjalla flormarin pinkki (444) ja päällä NYX girlsin candy glitter. Aika kiva lopputulos tuon flormarin ja omien geelikynsien avulla, näyttää siltä kuin olisin tehnyt liukuvärjäyksen :DJa lopuksi kappale josta inspiroiduin :DMitäs tykkäsitte kynsistä? Sopiko teidän mielestä kappaleeseen? :)

10 kommenttia:

 1. ihanat kynnet!! ♥
  sopii mun mielestä ihan hyvin biisiin!! ;)

  VastaaPoista
 2. Teet upeita kynsiä! :) Itse vasta tilasin aloituspaketin ja koitan opetella tekemään näitä hienouksia, olen saanut kyllä blogistasi hyviä vinkkejä ja mikä tärkeintä todella selkeitä ohjeita :) En omaa oikeastaan minkään valtakunnan piirrustus taitoa mutta ajattelin kuitenkin kokeilla josko sitä harjaantuu näiden kysien väkertämisen lomassa. Kiitos blogistasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ihana kuulla että blogista on ollut hyötyä! :) Itsekään en ollut mikään mestari aluksi, vain tekemällä oppii! :)

   Poista
 3. kivat kynnet ja biisi sopi hyvin tähän :)

  VastaaPoista
 4. Ihanan väriset kynnet! Tykkään hirveesti :)

  VastaaPoista
 5. Väri yhdistelmä on ihana :)

  VastaaPoista