Sivut

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

I love my postman!

Postimies kiikutti minulle jo piiiitkään haaveen alla olleet kynsipölyimurin ja sähköviilan! <3

Muruseni antoi vihdoinkin periksi ja sain tilata molemmat jopa yhtä aikaa! :o
.. onkohan tuolla miehellä kuumetta tai jotain..

Imuri ja viila lähtivät matkaani koru & kauneus -verkkokaupasta. :)


Viila alessa 80e (norm. 115e). 8 ohjelmoitua nopeutta 500 - 25 000 kierrokseen/min. Pyörimissuunnan vaihto ja jalkapoljin. Mukana teräsetti.

Imuri 50e, tällä hetkellä loppunut verkkokaupasta. Vein viimosen, lällällää! :D

Pääsinkin jo tekemään ensimmäisen huoltoni viilan ja imurin avulla ja voin sanoa, etten enää ikinä viilaa geelejä käsin! Minulle ainakin viilan tehot tuntuu tosi passelilta tämän hetkiseen käyttöön! :) Oikeastaan ainakin näin ekalla käyttökerralla en edes uskaltanut viilata kovimmilla tehoilla ollenkaan :D Mutta toi viila on aivan mahtava, oon siihen niin tyytyväinen!

Imurikin toimi mielestäni oikein hyvin, se imi oikeastaan melkein kaikki pölyt, kun aiemmin kynsipölyä tuntui olevan huollon jälkeen nenänperällä asti :D (=nenässä, lattialla, vaatteissa, hiuksissa, silmissä, pöydällä jne..)

Mikäli olet rakennekynsien tekijä ja sähköviilan käyttö on sinulle vielä vieras asia, voit kurkata Tiian tekemän videolistan youtubesta :) Listalta löytyy videoita sähköviilan käytöstä geeleihin sekä akryyleihin ja muutama video myös käsin viilauksesta :)

Suuri kiitos Tiialle, että sain linkittää tämän listan <3

Suosittelen sähköviilan ostamista miettiviä kurkkaamaan myös mereneidin tekstilinkin!

8 kommenttia:

 1. Olen itsekkin ajatellut pikapuoliin hommata nuo samaiset tuotteet, mutta en ole raaskinut. nyt ainakin niistä on kokemuksia kerrottu ja kuulostaa hyvältä.

  VastaaPoista
 2. Tilasin ite saman viilan tai no en mä tilannu vaa käskin joulupukin tilata. ;)

  VastaaPoista
 3. Linkittele vaan, eipä mittään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ootko jo päässy tota imuria kokeilemaan? Kuinka tehokas se on?

   Poista
  2. Joo oon päässy testaan, se on kyllä ihan ok, imee suurimman osan pölyistä ja hyvin imee vähän isommatkin "roskat" (=timantit, pitsinpalat jne.).. Oon aina viilailujen jälkeen tarkistanu pöydän, niin aika vähän tota viilauspölyä pöydälle päätyy. Tota malliahan ei muuten enää korussa ja kauneudessa myydä, vaan sinne on tullu myyntiin joku tehokkaampi malli joka on hintavampi. Mut luulen, että tää on sama imuri mitä saa sillä n. 50e ainakin sanna taralta ja mimaxilta :)

   Poista