Sivut

lauantai 22. joulukuuta 2012

Mustaa ja mustaa tylliä!

Kuten aiemmin kerroin, tein huollon itselleni.

Tällä kertaa päätin laittaa mustaa, koska käytän sitä niin harvoin kynsissä :)

Mustat raidat on lakattu gina tricotin mustalla. Kärjissä on tylliä, jota kävin ostamassa kangaskaupasta :) Tyllin alla on hopeaa glitteriä ja etusormeen sekä nimettömään laitoin timanttirykelmät :) Peukaloihin laitettiin lisäksi timanttirusetit, jotka olen Zigiltä saanut :)
Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

24 kommenttia:

 1. Aikas villit ja hyvin bling bling. Hienot! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat :D Mutta mitn hyvin noi koristeet pysyy sulla? :o Mulla ne ois minuutissa irti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ihan hyvin nuo pysyvät geelin avulla, kai se on tottumuskysymyskin :D

   Poista
 3. Ihan sairaan hienot!! Ite vierastan hiukan mustaa kynsissä, mutta nää toimii ja näissä on asennetta!:P Tarkenna ny sen verran tyhmälle onko noi tyllit ja muut koristeet geeleissä vai onko tää geelien päälle tehty koristelu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Joo kaikki koristelut on geeleissä :)

   Poista
 4. Oikeestiii taas häikäisevän hienot kynnet :) aina ku katon sun tekemii geelejä nii eka sana on wow O.O koska ne vaan on niin upeita, niinkun nämäkin :)

  VastaaPoista
 5. Mielettömän hienot! Ihanan blingit :))

  VastaaPoista
 6. tosi ihanat! ♥
  oot tosi hyvä tekee noit kynsii!! :)

  VastaaPoista
 7. Ihanat kynnet!! Haluisitko käydä kattelee blogiani ja kommentoimassa oman mielipiteesi siitä? :)

  VastaaPoista
 8. Mulla kiinnostais tietää että minkämerkkistä ja -laista UV uunia käytät? olisin itselle hankkimassa erilaista uunia, mutta kun esim. 36W nelilamppuisiakin on monen eri hintaisia ja laaduista en osaa sanoa mitään.. kiitos vastauksesta jo etukäteen (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytän 36W koko käden uv-uunia, jonka olen tilannut Fraulein38:lta. Uuneissa ole suuria laatueroja, mutta voin suositella esimerkiksi promedin uunia, jonka saat tilattua esim. mereneidiltä. Tässä linkki: http://shop.mereneid.ee/fi/Geelituotteita/uv_lamput/ajastimella_varustettu_geelilamppu_36w
   Tuota lamppua suosivat monet ammattilaiset, ajastimen, peilipinnan ja helpon desinfioinnin takia. Itsekin olen pian vaihtamassa tuohon lamppuun. :)

   Poista
 9. Heippa! Ihania kynsiä teet:) Oon ehkä vähän hölmö, mut en oikeen ymmärrä et miten noi kaikki koristeet poistetaan geelikynsistä esim. huollon koittaessa? :o jos ne kuitenkin on kiinni siinä geelissä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka anonyymi ja kiitos paljon. :) Ei kysyvä tieltä eksy, et siis ole hölmö! Huollossa geelikerrokset viilataan melkein ns. "pohjaan" asti, jolloin koristeetkin irtoavat. :)

   Poista