Sivut

keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Pinkit prinsessakynnet

Kuten aiemmin jo kerroin, sain sanna taralta testattavaksi tuotteita. Aiemmin testasinkin leopardi -tarralevyä. Tällä kertaa testiin pääsi pinkki pitsi sekä pinkki helminauha.

Lakkauksen pohjalla on OPI:n nimetön pinkki (pullo on minipullo, joten nimeä ei lue) ja OPI:n päällä on kerros NYX girlsin candy glitteriä. Pitsin sekä helminauhan lisäsin hieman kostean lakan päälle.


Mulla oli hiukan ennakkoluuloja tuon pitsin ja helminauhan käytöstä. Ajattelin että niiden laitto ja paikalleen asettaminen olisi tosi hankalaa, mutta täytyy myöntää että olin täysin väärässä, se olikin ihan helppoa! :)Mitäs tykkäsitte prinsessakynsistä? :)

10 kommenttia:

 1. Hei miten oot saanu blogilles noita sponsoreita? Lähettikö ne vaan sulle viestiä vai otitko sä itse yhteyttä? Ois kiva kuulla aiheesta enemmänkin :)
  Ja nätit kynnet, sopii hyvin ystävänpäivään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! :) Kiitoksia! :) Osalle sponsoreista olen laittanut itse viestiä ja osa on ottanut minuun yhteyttä :) Jos sponsoreiden saanti kiinnostaa, niin kannattaa laittaa sähköpostia yritykselle ja tiedustella asiasta. Mukaan kannattaa liittää ainakin perustiedot blogista (kävijämäärä, blogin aiheet jne.) ja omat yhteystiedot :)

   Poista
 2. ihanat kynnet! (: oot kyllä taitava ♥

  VastaaPoista
 3. Todella hienot kynnet! Mutta miten pitkään tuommoiset helminauhat pysyvät kynsissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Itse en ole testannut kuinka pitkään nuo pysyisivät.. Minulla oli ne 2 pävää, jonka jälkeen otin lakkaukset pois. Yleensä tuollaiset isot koristeet eivät hirveän montaa päivää pysy ja pysyminenkin riippuu tietysti mitä käsilläsi ja kynsilläsi teet :)

   Poista
 4. Oot kyllä tosi taitava! Tosi hienot!

  VastaaPoista