Sivut

perjantai 22. helmikuuta 2013

31 days nail challenge, day 27: inspired by artworkSeuraavien haastekynsien aika, nyyh kohtahan nämä loppuu! :'(

Tässä lakkauksessa on pohjalla IsaDoran silver sparkles. Koristeeksi laitoin mustaa ketjua sekä strassinauhaa, jotka sain Sanna Taralta testattavaksi. Lisäkoristeeksi laitoin muutaman timanttirusetin sekä timanttipääkallon. Nauhan ja ketjun kiinnitin Gina Tricotin päälyslakan avulla.


 Strassinauhan kiinnittäminen oli tosi helppoa, ja sujui täysin ongelmitta. Ketjun kiinnitys olikin sitten hieman haastavempaa. Leikkaaminen ei ihan onnistunutkaan pikkuruisilla askartelusaksilla, vaan katkaisemiseen kannattaa ottaa järeästi vaan keittiösakset tai askarteluleikkurit. Ketjun asetteleminen kynnelle oli aluksi hankalaa, mutta sitten huomasin, että ketju vain kannattaa läntätä märän päälyslakan päälle ja varovasti siirrellä se oikeaan asentoon sormen tai appelsiinipuutikun avulla. Myös pinseteillä ketjun voisi saada helpommin paikoilleen. :) Loppujen lopuksi oikeilla välineillä ja tekniikalla molemmat oli helppo saada kynsille, vaikkakin ketjun kanssa saa hieman näpertää :) Mutta ahh, kyllä ne vaan näyttää niin kivoilta kynsissä! 


Mitäs tykkäätte kynsistä? :)

10 kommenttia:

 1. Hienot kynnet! Täytyykin joskus koittaa strassinauhaa se näyttää kivalta. Ketjua olenkin kerran koittanut. Aika samoihin huomioihin päädyin kun sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Toi strassinauha on kyl tosi kivan näköstä :3 Nonni, hyvä tietää etten oo ainoo ketjun kanssa taistellut :D

   Poista
 2. Hui mä en osais elää noin isojen koristeiden kanssa... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe :D Se on varmaan tottumiskysymys :) Itellä on niin usein jos jotakin härpäkettä kynsissä että osaan jo elää niiden kans :D

   Poista
 3. On kyllä upeat <3 toi ketju näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista