Sivut

tiistai 26. helmikuuta 2013

Geelilakkauskokemuksia

Aiemmin jo teille puhuinkin, että mä ostin maythepsiltä hong nuo merkkisiä geelilakkoja testaukseen. 
Lisäksi testasin lakkauksia frauleinin soak off -geeleillä. Kolmanneksi testausmerkiksi sain sponsoriltani 1Q32 BabyQ. -geelilakkoja. Päätin koota teille tälläisen "pienen" raportin siitä, millaisia kokemuksia minulle on tullut tässä matkan varrella :)


Hong nuo

Pinkit geelilakkaukset. Malli ilmoitti viikon jälkeen ottaneensa lakkaukset pois, koska ei niitä saa kisoissaan pitää. Se kokeilu päättyi siis lyhyeen :D Viikon aikana lakkaukset säilyivät kuulemma hyvinä.


Vihreä-kulta -geelilakkaukset. Mallilta lähtee lakkaukset viikon käytön jälkeen liuskoina irti, syy jää tuntemattomaksi :D


Valkoiset geelilakkaukset glitterillä. Mallilla pysyi lakkaukset 2 viikkoa. Ensimmäisen viikon aikana mallilta lähti peukalosta huomattava pala geelilakkaa ja seuraavan viikon aikana toisesta peukalosta lähti huomattava pala. Muuten lakkaukset pysyvät hyvinä. Malli poistatti lakkaukset 2 viikon kokeilun jälkeen.


Mulla on nyt kyllä melko negatiiviset mielikuvat tästä hong nuosta, vaikka kuulin tästä merkistä paljon kehuja ennen kuin ostin nämä. Mulla on ollut nyt 3 mallia testaamassa näitä ja kaikkien kanssa kokeilu on päättynyt huonosti. Huonoa kokemusta vahvistaa vielä se, että malli nro kakkosella (vihreä-kulta -geelilakkausmalli) on ollut aiemmin mun tekemät geelikynnet ja ne pysyivät melkein 6 viikkoa ennnen kuin ne otettiin pois, joten en lähtisi syyttämään mallin kynsiä. Malli nro kolmosella (valkoiset lakkaukset glitterillä) oli aiemmin mun tekemät 1Q32 BabyQ. -geelilakkaukset ja ne pysyivät moitteettomina yli 2 viikkoa ja sitten nämä hong nuot kokivat vaurioita ensimmäisen viikon aikana. Aion kuitenkin testata vielä tätä merkkiä ja raportoin tuloksia myöhemmin :) Kahden ensimmäisen mallin lakkausten alle laitoin cesarsin prepin ja primerin, joten olen miettinyt josko ne vaikuttivat jostain kumman syystä lakkojen pysyvyyteen.. Kolmannelle mallille en kuitenkaan niitä laittanut ja seuraaville malleillekkaan en aio niitä laittaa, joten kokeilut jatkuu :)

EDIT. Tein vielä itselleni kokeilun näillä lakoilla ja sain pysymään ne 4 viikkoa. Nyt kun olen tehnyt enemmän geelilakkauksia, niin epäilen että tuo pysymättömyys johtuin siitä että tein lakkauksista liian paksut, jo ensimmäisestä kerroksesta lähtien. Niin ja tällä kertaa jätin prepin ja primerin pois, josko ne eri merkitkään eivät sopineet yhteen. :) Vika oli siis joko tekijässä tai eri merkkien yhdistelmässä. :)


Fraulein 38 soak off

Leopardilakkaukset. Pohja ja pääligeelilakka ovat hong nuon, värilakka ja koristelut tehty frauleinin soak off -geeleillä. Pidin lakkauksia 6 viikkoa ja sen ajan ne pysyivät melkein täydellisinä. Kun 5 vkoa tuli täyteen lakkauksien teosta, oikean jalan keskimmäisestä varpaankynnestä lähti kärjestä pienenpieni pala, muita vaurioita ei ole tullut :)

Juuri laitetut kynnet / Gel polish just applied

Kynnet 6 viikon jälkeen / After 6 weeks

Violetti geelilakkaus. Anopille laitettiin hong nuolla pohja, värigeeli on frauleinin ja pääligeeli on cesarsin top-coat, joka on oikeasti geelikynsille tarkoitettu. Lisänä vielä ekstrakokeilu: luin yhdeltä sivustolta, että lakkaus saattaa pysyä omaa kynttä karhentamatta, joten anopin omat kynnet saivat olla ihan rauhassa :) Lakkaukset eivät sitten pysyneet kuin viikon, uskon että se johtui siitä ettei kynttä karhennettu :( Tähän vielä mainittakoon, että anoppi itse halusi ettei kynttä karhenneta, koska hän suunnattomasti pelkää että hänen kyntensä vaurioituvat :D


Frauleinin soak offeista jäi ihan hyvä mielikuva. Sen lisäks, että ne ovat mulla värigeeleinä, voin käyttää niitä ainakin varpaiden geelilakkauksiin :) Täytyy myöhemmin vielä testata, kestääkö ne sormien kynsissä :)


1Q32 BabyQ.

1Q32 BabyQ. -geelilakkoihin mä oon tosi tyytyväinen. Aiemmin jo kerroinkin, että laitoin ystävälleni kuvassa näkyvät geelilakkaukset. Ne pysyivät 16 päivää, jonka jälkeen malli halusi vaihtaa lakkaukset toisen värisiin. Tuona aikana kynsiin EI TULLUT MITÄÄN VAURIOITA. *tuuletusta*

Juuri laitetut kynnet / Gel polish just applied

 Kynnet 16 päivän jälkeen / After 16 days


Itselleni laitoin lakkaukset varpaankynsiin ja ne ovat olleet minulla nyt tasan 6 viikkoa. Minkäänlaisia vaurioita ei ole tuona aikana tullut :) Ainoastaan pieni lohkeama tuli vasempaan isovarpaaseen, mutta tuo oli aivan oma syyni, kun löin varpaani sängynkulmaan :D

Juuri laitetut kynnet / Gel polish just applied

Kynnet 6 viikon jälkeen / After 6 weeks


Yhteenveto

Sen verran näiden kokeilujen perusteella voin sanoa, että kallistun kyllä tosi paljon 1Q32 BabyQ. -geelilakkoihin. Ne oli mielestäni parhaimpia levittyvyydeltään, ne eivät tarvitse preppiä, primeria, pohjageeliä, eikä edes päälysgeeliä joten ne ovat ihan yhtä edullisia kuin muutkin geelilakat joita olen testannut. Niiden haju on tosi tosi mieto ja lakkaukset kestävät tosi hyvin :) Jos haluaa tehdä pelkkiä varpaiden geelilakkauksia ja tekee esimerkiksi geelikynsiä, niin kannattaa tilata frauleinin soak off geelejä :) Niitä saa paljon pienellä rahalla ja niitä voi tosiaan käyttää sekä geelilakkauksiin, että geelikynsiin.

Mitäs olette tykänneet geelilakkauksista? :)


Aaaand of course this long post shortly in english for my sponsor! (and of course for my lovely readers from other countries :)

So... I have now tested 3 different gelpolish brands: 1Q32 BabyQ., hong nuo and fraulein 38 soak off gels.

Hong nuos lasted about 1-2 weeks, but if they lasted 2 weeks, there was chipping in many nails. Fraulein 38 soak off lasted one week in finger nails and 6 weeks in toe nails. I have to try that brand to finger nails again, because at first try i didnt buff the nail. 1Q32 BabyQ. lasted 16 days in finger nails (and could lasted longer but my friend wanted to change the colour :D ) and 6 weeks in toe nails :)

If I have to say shortly, hong nuo doesnt seem to be good brand, fraulein soak offs are good for toe nails and 1Q32 BabyQ. is my favourite. 1Q32 BabyQ. is as profitable than other brands, but it is also faster to apply and it lasts longer than other brands that i have tried. So if you are buying gel polishes, I can totally recommend 1Q32 BabyQ for you. 

2 kommenttia:

 1. Ihana blogi!
  Oon löytänyt ekan visiitin jälkeen jo kaikkea kivaa ja hyödyllistä tietoa selailtuani vähän! :)
  Ehdottomasti aion jäädä lukijaksi, sillä ensi syksynä mun koulussa opetellaan rakennekynnet, can't wait! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Ihanaa saada uusia rakennekynsiväkertäjiä lukijaksi! :) Ilmoitahan syksyllä kuinka opinnot ovat sujuneet! :)

   Poista