Sivut

sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Ostoksia ja saatuja

Käväisin vähän aika sitten ideaparkissa. Siellä tuli pyörähdettyä parissa liikkeessä ja jotain tarttui mukaankin (yllätys, yllätys..)

Gina Tricotista löysin aivan ihanan kirjekuorilaukun! Mustaa kirjekuorilaukkua mä olen himoinnut jo itseasiassa monta vuotta, joten voitte arvata sen reaktion kun löysin tuon alesta, enkä joutunut haaveestani pulittamaan kuin 5 euroa! :) Olen kyllä törmännyt tämän parin vuoden aikana moneenkin mustaan kirjekuorilaukkuun, mutta ne ei ole ikinä olleet kivan näköisiä mun silmääni..


Sorruin myös taas kerran käymään Ginan lakkaosastolla.. Sieltä bongasin aivan ihanan space queen lakan, joka lumosi minut täysin.. :D Tuon lakan aion esitellä seuraavassa postauksessa. Myös pitkään haaveilemani matte top coat hyppäsi mukaan matkaan. Ja tietysti jouduin ottamaan vielä yhden lakan, koska Ginastahan saa tunnetusti 3 lakkaa hintaan 9,95€. Kolmanneksi lakaksi valitsin tavallisen päälyslakan, sillä oma päälyslakkani on aivan lopussa. Ostin kyllä juuri mereneidiltä pikakuivattavan päälyslakan, mutta sen haju on niin karmaiseva että haluan myös jonkun toisen vaihtoehdon kaappiin :D


Viimeisenä käväisimme marimekossa, jossa toteutin myös yhden pitkäaikaisen himotukseni. Ostin tälläisen unikko-kuosilla varustetun pienen kukkaron, johon mahtuu hyvin minun puhelin, avaimet ja tarvittavat kortit / rahat. Hyvin kätevä esim. shoppailemaan tai juhlimaan lähtiessä :)


Sitten mennään saatuihin juttuihin!

Blogissa oli aiemmin äänestys siitä, mitä tuotteita haluaisitte nähdä seuraavaksi. Kyselyn voitti geelikynsien koristelujutut, toiseksi tuli siirtofoliot ja kolmanneksi hologlitterit.

MiMaxilta sainkin sitten testattavaksi siirtofoliota ja folioille soveltuvan liiman sekä hopean hologlitterin.


Sanna Taralta sain testattavaksi mustaa ketjua, strassinauhaa sekä isoja timantteja.


En siis tilannut oikeastaan mitään varsinaista geelikynsien koristelutuotetta, vaan päätin pitää myöhemmin geeliviikon, jonka aikana esittelen kaikkea geelikynsiin liittyvää. Yksi blogin sponsori on luvannut lähteä geeliviikkoon mukaan ja itseltänikin löytyy muutamia esittelemättömiä geelijuttuja kaapista, joten päätin pyhittää lahjakortit muuhun tarkoitukseen :)

Mitäs tykkäätte ostoksista sekä saaduista jutuista? :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja juttuja :) Pitänee itekki mennä marimekolle shoppaileen uusi lompakko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo lompakko on kyllä superihana! Ja sille löytyy paljon muitakin ihania kuoseja! :3

   Poista
 2. Kivoja ostoksia ja testiin saatuja juttuja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin tykkään :) Varsinkin ketjun käyttöä odotan tosi paljon! :)

   Poista
 3. Oi miten kivoja juttuja :) toi ginan lakka on ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä kiva! Kurkkaas tän päivän postaus, siellä on tarkempia kuvia tosta lakasta! :3

   Poista