Sivut

tiistai 5. maaliskuuta 2013

Inkki pinkin loppuunmyynti

Vielä tämmöinen pikainen päivitys tälle päivälle. Sponsorini inkki pinkki aikoo lopettaa toimintansa ja verkkokaupassa on käynnistynyt nyt loppuunmyynti. Kannattaa käydä kurkkaamassa, varaston viimeisiä tuotteita myydään alennetuin hinnoin! :)

6 kommenttia:

 1. Mulla jotenkin kalskahtaa toi "sponsori", itse puhun mieluummin yhteistyökumppanista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei se minusta mitenkään pahalta kuulosta, tottahan se on :) Itse käytän molempia sanoja ja molemmat on minusta ihan ok, tosin tämähän on mielipidekysymys :)

   Poista
 2. Moi :) ensinnäkin kiitos tosi kivasta blogista, olen saanut tosi hyviä ideoita kynsiin täältä.
  Haluaisin kuitenkin kysyä hieman apua. Olen vasta aloittanut geelikynsien tekemisen, ja minulla on ongelmana se, että muutama päivä uusien geelien laiton jälkeen geeli alkaa rapistua ja irrota kynsinauhan tuntumasta. Millä saisin tämän estettyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! :) Kiva kuulla, että olet tykännyt blogistani! :) Kynsinauhojen läheltä tapahtuva ilmaantuminen johtuu yleensä joko siitä, että geeli on levitetty liian lähelle kynsinauhoja tai siitä että kynsinauhojen vierestä ei ole kynttä viilattu kunnolla. Olethan huomioinut nämä seikat kynsiä tehdessä? :) En tiedä oletko vielä lukenut geelikynsienteko-ohjeitani, mutta jos et ole, suosittelen kurkkaamaan ne läpi! :) Tässä on linkki ohjeisiin: http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/05/geelikynnet-tipeilla.html

   Ja olehan minuun ihmeessä yhteydessä uudestaan, jos tämä ei ratkaissut ongelmaasi! :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! :)
   Olen yrittänyt tehdä juuri ohjeesi mukaan, mutta täytyy yrittää olla ensi kerralla vielä huolellisempi :)

   Poista