Sivut

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Mosaiikkia glitterein

Haha, nää otsikot.. :D Aina yhtä miellyttäviä keksiä :D

Asiaan.. Bongasin Suvin blogista tälläiset glitter mosaiikki -kynnet ja halusin itsekkin kokeilla :) Harmikseni en kuitenkaan löytänyt kaapistani kuin pieniä glitter diamondeja*, joten jouduin tekemään mosaiikin sitten niillä. Tosin olisi minulta löytynyt purkki isoja valkoisia glittereitä, mutta ajattelin ettei niillä saa niin näyttävää lopputulosta.


Kynsiin on pohjalle lakattu gina tricotin musta lakka ja glitterit on kiinnitetty gina tricotin päälyslakalla :)
Aloitin mosaiikin valkoisilla glittereillä. Sitten laitoin v.punaisia glittereitä ja lopuksi kärkeen hopeita glittereitä. Sanonko vielä kerran glittereitä? ..Tästä piti tulla mukamas hieno liukuvärjäys mosaiikki, mutta ei se mennyt juuri niin kuin elokuvissa :D Eihän nuo valkoiset ja v.punaiset glitterit toisistaan oikein erotu ja en ihan saanut noita glittereitä täydellisesti vierekkäin, koska noita pieniä glittereitä oli tosi vaikee asetella hämärässä :D Silti tuo kynsi näyttää kyllä kivalta ja aion kokeilla tätä uudestaan astetta viisaampana! :)
Mitäs tykkäätte glitter mosaiikista? :)

10 kommenttia:

 1. Nätit kynnet, pitäis itekki kokeilla tällaista glittermosaiikkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ei muuta kun kokeileen vaan, tosin ekalla kerralla suosittelen käyttään isoja glittereitä, jos niitä vaan kaapista löytyy :D

   Poista
 2. Se on kyllä hassua miten noi läpikuultavat glitterit "vaihtaa väriä" alusväristä riippuen. Halusin joskus mustat geelikynnet keltaisilla glittertähdillä ja niistä tähdistä tuli sitten vihreät :D Eipä sen väliä, hienot ne oli silti! Ja niin on nämäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itse oon käyttänyt näitä vaan geelikynsissä ja aina saman värisellä pohjalla tai kirkkaalla pohjalla, joten enhän mä tällästä tajunnut :DD Mutta tosiaan ihan kivat näistä silti tuli :)

   Poista
 3. Kyllä näyttää todella hyvältä! :)

  VastaaPoista
 4. Näähän on kivat! :) Pikkuglitterilä tossa on vaan vähän isompi homma :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :3 Joo siinä oli kyllä ihan kiva pikku näpertäminen! :D

   Poista