Sivut

torstai 4. huhtikuuta 2013

Keväinen liukuvärjäys

Aiemmin kerroinkin saaneeni Sanna Taralta testattavaksi kukka/perhostarroja. Nämä tarrat on kyllä ihanan keväisiä/kesäisiä! :) 


Lakkauksessa on käytetty IsaDoran lakkoja. Pohjalla on vaaleanvihreä Meadow (saatu) ja vaaleanpunainen Sweet (saatu). Nämä molemmat ovat IsaDoran kevätkokoelmasta, josta olen kirjoitellut aiemmin täälä.

Päätin tehdä hemppisliukuvärjäyksen ja vaaleiden kevätkokoelmalakkojen kaveriksi sopi hyvin mintunvihreä Bon bon mint sekä tummempi vaaleanpunainen Pink cadillac. Liukuvärjäyksen toteutin ihan tavallisella meikkisienellä :)


Tämä oli mun ensimmäinen liukuvärjäys jonka tein tämän ohjeen mukaan. Aiemmin olen vain tuputellut sienellä värejä peräkanaa häivyttämättä niitä toisiinsa. Tällä häivyttämis tekniikalla tulee kyllä paljon kivempi lopputulos ja toteutus on ihan yhtä helppo :)

Nämä kynnet sopii kyllä tosi hyvin kevääseen tai vaikka vappukynsiksi! :)


Mitäs tykkäätte kevätkynsistä? :)

24 kommenttia:

 1. Ihanan pehmeästi onnistunut liukuvärjäys kummassakin sävyssä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Noilla pastellisävyillä tuli kyllä tosi pehmee jälki :)

   Poista
 2. Tosi kauniit ! :)
  Pitää varmaan itsekin opetella tuo liukuvärjäys. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa kyllä opetella! Liukuvärjäys on tosi helppo oppia ja sillä saa nopeesti kivaa jälkeä aikaseks :)

   Poista
 3. Voisitko joskus laittaa ohjetta liukuvärjäämiseen? On niiiiin ihanan näköiset ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Mulla on blogissa ohjeet liukuvärjäykseen, tosin toisella tekniikalla, löydät sen tuolta "ohjeet ja muut" välilehdeltä :) Ja voin tietysti tehdä ojeen myös tästä tekniikasta! :)

   Poista