Sivut

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Liukuvärjäys tutoriaali part. 2

Heippa vaan kaikille ja aivan ihanaa sunnuntaita! Mä olen alkanut käyttämään uutta tekniikkaa liukuvärjäyksissä ja siitä toivottiin tutoa, joten täältä pesee!

Toisen tekniikan liukuvärjäykseen löydät täältä!


Liukuvärjäykseen tarvitset:

- aluslakan
- vähintään 2 värilakkaa
- meikkisienen tai keittiösienen palan
- päälyslakan
- haluamasi lisäkoristeet (itse käytin tarroja)

Minulla on tämän tutoriaalin kynsissä pohjalla Essien tour de finance (pinkki). Kakkossävynä on Essien orange its obvious ja kolmossävynä on China glazen frostbite. Päälyslakkana käytin Essien 3-way glaze lakkaa ja koristeluun kynsitarroja.Ohje
1. Lakkaa kynnet ensin normaalisti aluslakalla ja haluamallasi värilakalla. Kannattaa miettiä mitä värilakkaa käyttää. Helpoiten hyvä lopputulos tulee lakoilla, joiden sävyt ovat mahdollisimman paljon toisiaan lähellä. Esim. valkoinen, vaaleanpunainen, punainen tai valkoinen, vaaleansininen, sininen. Lakkaa alimmaiseksi joko vaalein tai tummin lakka. Itse käytin pinkkiä lakkaa.

2. Kun lakka on täysin kuivunut, levitä meikkisienen palalle raita käyttämääsi pohjaväriä ja sen viereen raita haluamaasi seuraavaa lakkaa kuvan osoittamalla tavalla.


3. Töpöttele sienellä lakkaa haluamaasi kohtaan ja liikuttele sientä hieman edestakaisin ylös-alas kynnellä, jotta värit sekoittuvat ja häivettyvät toisiinsa. Anna taas kuivua. Toista tarvittaessa.


4. Jos haluat kynsiin vielä kolmannen sävyn (voit tietysti lisätä enemmänkin kuin kolme) niin toista kohta 2, mutta nyt käytetään tietysti toista ja kolmatta sävyä meikkisienen raitoihin. Toista tarvittaessa.


5. Lisää lopuksi kynsiin päälyslakka, jolloin sävyt häivettyvät vielä paremmin toisiinsa. 


6. Siisti vielä yli menneet lakat ja koristele halutessasi. Itse käytin kynsitarroja.


Ja kynnet ovat valmiit! :3

Mikäli et tekstistä ymmärtänyt, kuinka sienellä töpötellään, niin tässä on vielä esimerkkivideo! :)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Mä tykkään tästä tekniikasta tosi paljon! :)

   Poista
 2. Kannattaa tuon kolmannen värin lisääminen testaa niinkin, että laittaa vaan kaikkia kolmea alunperinkin samaan aikaan siihen sieneen. Jää aika monta välivaihetta pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testasin kyllä sitä niinkin, mutta se oli tosi hankalaa, kun mulla on niin pitkät kynnet, mutta varmasti tuo tekniikka saattaa toimia lyhyempi kynsisillä! :)

   Poista