Sivut

maanantai 20. toukokuuta 2013

Essie - Instant Dry Oil Protector

Eilen postailin teille Revlonin Moon Candy -kokoelman kaksipäisestä lakasta, jonka sain testattavaksi Thebokselta. Sain testattavaksi myös toisen tuotteen; Essien Instant Dry Oil Protectorin.

Theboksen sivuilla on kyseiselle tuotteelle seuraava kuvaus: "Instant Dry Oil Protector lakkaa käytetään juuri lakattuihin kynsiin. Se suojaa lakkaa tahriintumasta ja saa lakan pysymään kynsissa pitkään siistinä. Kynsistä tulee välittömästi kosketuksen kestävät. Kosteuttaa ja lisää kiiltoa."


Instatn Dry Oil Protector on siis pikakuivattava ja suojaava kuivaöljy, kuulostaa HYVIN jännältä, joten ei muuta kun testaamaan! Valitsin lakkalaatikostani muutaman kynsilakan, jotka kuivuvat hitaasti. Testiin valikoitui kicksin viime kesän lakkoja, jotka kuivuvat niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin hitaasti.


Ensin lakkasin kicksin lakkaa yhden kerroksen muutamalle testikynnelle ja otin kellosta aikaa. Lakan kuivumiseen meni melkein 10 minuuttia! Edes vielä 7 minuutin jälkeen lakkaa ei voinut silittää hellästi sormenpäällä, tai se meni ryttyyn. Mulle ainakin se on aivan liian paljon, kun on tottunut nopeasti kuivuviin laatulakkoihin.

Sitten lakkasin toisen kerroksen lakkaa ja laitoin päälle saamani öljyn. Odotin ensin 30 sekunttia ja sitten silitin hellästi kynttä, ryttyjä ei tullut! Sitten silitin hiukan enemmän painaen ja totesin, ettei lakka ollut vielä ihan kuivaa. Odotin vielä 1,5 minuuttia eli yhteensä 2 minuuttia, silloin lakkaa pystyi jo kunnolla silittämään edes takas kovemmin painaen. Kynnenkärjellä tökkimistä lakkaus ei kuitenkaan kestänyt, mutta hirveän suuria ryttyjä ei kuitenkaan tullut. Öljyllä oli muuten myös hyvä korjata ryttyyn mennet lakkaukset, sillä kun kynttä silitti sormenpäällä edestakaisin, niin rytyt siloittuivat :)


Yhteenveto

+ kosteuttaa ja kuivattaa samalla
+ helpottaa ryttyjen siloittamista
+ nopeutti huomattavasti lakan kuivumista
+ levisi koko kynnelle melkein itsestään

- ei kuivattanut lakkausta välittömästi, niin kuin kuvaus lupasi

Tuote on saatu testaukseen Thebokselta. Mielipiteet saadusta tuotteesta ovat omia rehellisiä mielipiteitäni. Postauksesta löytyvät linkit ovat vain teidän lukijoiden helpotukseksi, en hyödy teidän klikkailuista mitenkään, joten klikkailkaa vapaasti! :)

Mitäs tykkäsitte öljystä? :) Onko teillä jo käyttökokemuksia tästä tuotteesta?

6 kommenttia:

 1. Jännältä kuulostaa! Tosin oon huomannu, että ihan tavallisenkin (kynsi)öljyn lisääminen pikkasen kuivahtaneen lakan päälle nopeuttaa kuivumista. Ei siitä toki näin paljon ole apua, mutta etenkin varpaitten kynsiä lakkaillessa tulee monesti käytettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tuollasta en oo koskaan kuullutkaan! Kiitos vinkistä, täytyykin kokeilla sitä. :)

   Poista
 2. Tällainen tuote oli mulle ihan uus tuttavuus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että saa tuoda uusia tuotteita lukijoiden kuuluviin :)

   Poista
 3. Mä taisin ostaa tän luettuani sun arvion, mutta en oo vielä testannut... :)

  VastaaPoista