Sivut

maanantai 13. toukokuuta 2013

IsaDoran kesä

Kesä kurkisteleekin jo ikkunasta, joten parempaan saumaan ei voisi sattua tämä ilouutinen;
nimittäin IsaDora julkaisee tässä kuussa kaksi kesäkokoelmaa! 

Kokoelmat ovat nimeltään Aquatic sekä Poolside. Aquaticin lakkoja saatattekin jo bongailla IsaDooraa myyvistä liikkeistä, mutta Poolsiden lakkojakaan ei joudu kauaa odottamaan, sillä ne ilmestyvät kauppoihin toukokuun puolivälissä! Kynsilakkojen suositushinta on 7,95€ / kpl.

Sain testattavakseni seuraavat lakat Aquatic kokoelmasta; Power Pink, Coral Reef, Scuba Blue sekä Atlantis. Poolside kokoelmasta sain seuraavat lakat: Poolside sekä Atlantis (Atlantis kuuluu siis kumpaankin kokoelmaan).


Lakat vasemmalta oikealle: Power Pink, Coral Reef, Scuba Blue, Poolside ja Atlantis.


Lakkojen lisäksi sain kaksi aivan ihanaa käsikorua 


Näitä käsikoruja voit saada myös itsellesi ostamalla Poolside -kesämeikkikokoelman tuotteita. Ostaessasi kaksi kokoelman tuotetta saat yhden rannekorun ja ostaessasi kolme kokoelman tuotetta saat kaksi rannekorua! :) Koko Poolside -kesämeikkikokoelman voit nähdä täältä!


Käsikoruissa oli tosi jännä avausmekanismi, se teki noista koruista vielä kivemmat! :) Aquatic kokoelma


"The Ocean rules the fashion. Kesämuoti on saanut innoituksensa vedenalaisesta maailmasta. Muodissa näkyy simpukoin, merihevosin, meritähdin, korallein ja helmin kuvioituja asusteita ja painokuvioita. Kirkasväriset kesävaatteet ja uima-asut toistavat vedenalaisen maailman värisävyjä: korallinpunaista, fuksiaa, vihreää, sinistä ja turkoosia. IsaDoran Aquatic-kokoelman kynsilakat ja huulikiillot toistavat näitä sävyjä."


Lakat kynsillä

Power Pink (192) on hiukan violettiin menevä kirkas pinkki. Tämä on sellainen hot hot hot -pinkki, joka muistuttaa minua viime kesän rakkaudestani, IsaDoran cherisestä  Tämä lakka on sellainen, joka kiilaa suoraan mun lakkojen kärkilistaan.  Mulla oli vähän haasteita saada näihin kuviin muokattua oikea sävy, todellisuudessa väri on inasen tummempi, katso postauksen lopussa olevat värikarttakuvat!
Coral Reef (756) on kirkkaan oranssi ja siis oikeasti kuuuuma! Mieskin sanoi, että toihan ihan häikäsee ja oon kyllä ihan samaa mieltä. Todellinen kesäihanuus kevyellä shimmerillä, joka erottuu auringon paistaessa. Pilvisellä säällä shimmer ei tule esiin kynnellä, mutta on ilman sitäkin tosi nätti.  

Scuba Blue (757) on vaaleansininen violettiin menevä lakka hennolla shimmerillä. Samalla tavalla kuin Coral reefissä, shimmer erottuu auringon paistaessa. Tämä on mun toinen ehdoton suosikki jännän sävynsä takia. 
Saamieni lakkojen lisäksi kokoelmaan kuuluu myös kuusi muuta ihanuutta:


South Peach (713) ja Hot Hibiscus (735)
 Surfers Paradise (739) ja Rosette (753)
Aquatic (758) ja Poseidon (760)Poolside kokoelma


"Kesämuodin kirkkaat neonvärit toistuvat IsaDoran Poolside-meikkisävyissä."Lakat kynsillä


Poolside (756) on ehkä hiukan läpikuultava sininen shimmerlakka. Aivan lumoava lakka, joka ei todellakaan ole tylsä ilman koristeita! Tästä tulee kyllä mun ehdoton rantalakka 
Atlantis (759) on vihreä turkoosiin menevä lakka. Aika namu ruskettuneen ihon kanssa 
Näiden lisäksi kokoelmaan kuuluu 2 muuta ihanuussävyä:


Aquatic (758) ja Knock Out Pink (764)
Kaikki lakat värikartallaVasemmalta oikealle: Poolside, Atlantis, Scuba Blue, Coral Reef ja Power Pink.
Nätisti muuten sulanut toi värikartta kun siistin mallikohtien reunat :DLoppuun vielä tarkemmat kuvat shimmeristä.
Taustalla näkyvissä kynsissä näkyy muuten Power Pinkin sävy täydellisenä!


Kaikki lakat olivat koostumukseltaan samanlaisia kuin muutkin IsaDoran lakat. Niissä on hyvä levittyvyys ja ne kuivuvat nopeasti. Peittääkseen ne vaativat 2-3 kerrosta.

Mitäs tykkäätte kesän kokoelmista? Menikö joku lakka ostoslistalle? :)

Lakat ja käsikorut on saatu testaukseen IsaDoran maahantuojalta Berneriltä. Mielipiteet saaduista tuotteista ovat omia rehellisiä mielipiteitäni. Postauksesta löytyvät linkit ovat vain teidän helpotukseksi, minä en hyödy teidän klikkauksista mitenkään.

18 kommenttia:

 1. Niin ihania!! Ostoslistalle meni->Poolside ja atlantis ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Munkin suosikkeja on Poolside! :)

   Poista
 2. Nättejä lakkoja! Itse en olekaan kokeillut yhtäkään Isadoran lakkaa, pitää ehkä jossain vaiheessa :) Coral Reef on ainakin nätti väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On <3 No nyt ihmeessä jo hankkimaan joku, oot jäänyt paljosta paitsi! ;)

   Poista
 3. Mulla on itellä tuo Power Pink ollut jo monta vuotta. Tuntuu, että se tulee joka kesäkokoelmassa aina uudestaan. :D On se kyllä ihana pinkki. Tuo sininen creme näyttää myös kivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kumma kun en ollut ite huomannut sitä aiemmin, vaikka etin IsaDoran Cheriselle dupea, tai lähes dupea ja tuo power pink sitten onkin aika lähellä sitä :) Itekkin tykkään tuosta sin. cremestä tosi paljon, siinä on jotenkin jännä sävy! :)

   Poista
 4. Kauniita lakkoja ja koruja olet saanut

  VastaaPoista
 5. Jepjep, ostoslistalla on :P ja voit vain arvata, mitkä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no ainakin atlantis on ihan varmasti! :D Ja villi veikkaus, että olisko scuba blue kans? :D

   Poista
 6. Ihania lakkoja ja kaikkipä melkein ostoslistalla on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kaikki on kyllä koukuttavan ihania! :D

   Poista
 7. Ihanan värisiä lakkoja. ♥ Mietin vaan, kun jotkut saa paljon lakkoja kokeiltavaksi sponsoreilta ja sitten kokeilee kaikkia lakkoja erikseen, niin eikö se kuluta kynsiä aika paljon? Lakkaatko siis ensin jollakin lakalla, otat kuvan ja otat vain pois ja jatkat näin kaikilla lakoilla...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm, mä en yhtään osaa sanoa, että miten muut blogistit lakkailevat saamiaan lakkoja. Itselläni on geeli oman kynnen päällä, joten vaikka lakkailisinkin paljon, niin omat kynnet pysyvät suojassa :) Yleensä kyllä pidän kaikkia kokeilemiani lakkoja pari päivää (niin kuin muitakin lakkauksia yleensä). :)

   Poista
 8. Noi kaikki on kyllä niin ihania :) En tiiä mitkä noista hankin, kun tekis mieli ostaa kaikki :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, sitten ei auta muu kuin ostaa kaikki! ;D

   Poista