Sivut

sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Testissä Revlon - Universe

Sain valita Thebokselta testiin tuotteita ja toiseksi testattavaksi valitsin Revlonin Moon Candy -kokoelman  Universen. Moon Candy -kokoelman lakat ovat kaksipäisiä: toisessa päässä on pohjalakka ja toisessa on efektilakka, joka laitetaan pohjalakan päälle. Universessa on tummanruskea pohjalakka ja efektilakkana on kultahippulakka.
Kynnellä lakka on hiukan tummempi, kuin pullossa. Peittääkseen lakka vaati 2 kerrosta. Efektilakkaa laitoin ensin yhden kerroksen ja sitten kalastelin pullosta vielä muutaman hipun, kun parissa kynnessä oli muutama kohta jotka mielestäni kaipasi lisää hippuja. Uskon että lyhyillä kynsillä pärjää ihan yhdellä efektilakkakerroksella. 

Suurin yllätys mulle oli se kuinka nopeasti lakka kuivui. Koko Revlon -merkki on mulle entuudestaan tuntematon ja mä olin aivan varma, että tää on varmasti jotain tosi hitaasti kuivuvaa, vaan ei ollutkaan. Kun lakkasin ensin peukalon ja etenin siitä pikkurilliä kohti, niin pikkurillin lakattuani huomasin että peukalo oli jo kuiva, hah. Seuraavan kerroksen sai siis levittää samantien. :)Theboksella on myynnissä myös muitakin Moon Candy -kokoelman lakkoja. Väreinä on mm. tummanvioletti - laventelihippu, harmaa - hopeahippu ja musta - multicolorhippu. Hintaa lakoilla on 6,90€ / kpl. (10,90€). Postauksessa näkyvän lakan sekä muut sävyt löydät ja voit ostaa itsellesi täältä

Mitäs tykkäsitte lakasta? :)

Kynsilakka on saatu testaukseen Thebokselta. Mielipiteet saadusta tuotteesta ovat omia rehellisiä mielipiteitäni. Postauksesta löytyvät linkit ovat vain teidän lukijoiden helpotukseksi, en hyödy teidän klikkailuista mitenkään, joten klikkailkaa vapaasti! :)

PS. Huomenna näätte, minkä toisen tuotteen valitsin testaukseen! ;)

12 kommenttia:

 1. Kivalta tuotteelta vaikuttaa. Vähän tuo "pakkauksen" muoto epäilyttää, että onko korkit jumissa muutaman kuukauden päästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm nyt en oikein ymmärtänyt, miksi korkit jäisi jumiin? :)

   Poista
 2. Tuote vaikuttaa kivalta, vaikka tykkäsinkin lakasta enemmänilman tuota efektiä. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä nätti ilman efektiäkin! :)

   Poista
 3. Ihan kiva tuollainen perusjuttu, mitä saa kun yhdistää kaksi lakkaa :D Itse en oikein löytänyt noista kaksipäisistä mitään kovin mielenkiintoista. Toki hyvälaatuista lakkaa voi aina kokeilla, joten pistän tuon merkin nimen korvan taakse, jos törmään johonkin oman näköiseen lakkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin kokeilisin mielelläni tuota merkkiä lisää, siitä jäi hyvä vaikutelma! :) Mulla ei itsellä oo koskaan ollut tällästä hippulakkaa, joten oli pakko päästä testaamaan! :D

   Poista
 4. Mä oon jo hetken miettiny ostavani tuon lakan ja pari muutakin eriväristä, mutta en oo ikinä vielä klikannu tilausta loppuun. Ehkäpä nyt sitten :) Kaunis kun on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielä oli kyllä muutama muukin tosi kivan näkönen! Täytyy itekin käydä kurkkaamassa uudestaan ;)

   Poista
 5. vaikuttaa kivalta lakalta tutkailinki näitä jo aiemmin niiden sivuilta

  VastaaPoista