Sivut

perjantai 28. kesäkuuta 2013

Auringon poltetta kynsillä

Ihanaa perjantaita kaikille!

Kesä on alkanut todella polttavana, ainakin viime päivät täällä on ollut melkein tuskaisen kuumia. Myöskin ihan mukavan lämpimiä päiviä on ollut ja yhtenä niistä oltiin anoppilassa kyläilemässä ja lakkasin hänen kyntensä.

Halusin inspiroitua kesästä ja ensimmäisenä minulle tuli mieleen oranssi väri. Kesän kuumuutta kuvastamaan sopi täydellisesti IsaDoran kesäsävy, Coral Reef (saatu IsaDoralta). Tämän kirkuvan ihanuus oranssin kaveriksi valitsin vielä miitistä saadun Nufun lakan 082 (saatu kynsikauppa.comilta), OPI:n A Woman´s Prague-Ativen sekä kultaisia neliöniittejä, jotka kiinnitin pikakuivattavan avulla (saatu MiMaxilta). :)


Ja tälläiset hohtavan kuumat kynsistä tuli! Tuo IsaDoran Coral Reef on kyllä mielettömän hot!
Nimettömissä on A Woman´s Prague-Ative ja muissa kynsissä on kaksi kerrosta Coral Reefiä sekä kerros Nufun lakkaa. Pahoittelen hiukan huonompaa kuvan laatua. Mulla ei ollut anoppilassa kameraa mukana, joten jouduin nappaamaan nämä kuvat iphonella.Mitäs tykkäsitte kynsistä? :)

2 kommenttia:

  1. Kuumuus (varsinkin tuo toissapäivänä koettu; tänäänhän oli jo yleisesti ottaen helpommat lämmöt) suorastaan huokuu näistä kynsistä. :)

    VastaaPoista