Sivut

maanantai 10. kesäkuuta 2013

Pirkanmaan kynsiharrastajien miitti, osa 1: itse miitti

Joudun jakamaan tämän postauksen 3 osaan: miittiin, saatuihin tuotteisiin ja kynsiin, koska muuten tästä postauksesta olisi tullut niin pitkä, että te ette ikuna olisi jaksaneet lukea sitä. :D

Huom! Osa tämän postauksen kuvista on luvan kanssa lainattu Zigi Ztylen Sigiltä sekä Dioriinan Nannulta. Suuret kiitokset teille ihanaiset! <3

Perjantaina jo vinkkasinkin, että olen lauantaina menossa miittiin. Kyseessä oli siis Pirkanmaan kynsiharrastajien miitti, johon kokoontui 18 kynsilakka-addiktia ympäri Pirkanmaata.

Itse lähdin miittiin tämän näköisenä. :)Otin musta myös muutama tunnelmakuvan, kun olin matkalla Tampereelle.. Mua ehkä vähän jännitti.. :D


Varsinaisen miittikokoontumisen pidimme Tampereella koskikeskuksessa, ravintola Hullussa Porossa. Itse toimin yhtenä miitin järjestelijänä, goodie bagien kokoajana. Osa meistä kokoontui paikalle jo ennen kahta järjestelemään paikkoja ja itse miitti alkoi sitten klo 15.00.

Jaoimme ensin kaikille istumapaikoille goodie bagit ja jokainen sai sitten istua valitsemalleen paikalle. Tämä toimi jo ikäänkuin ensimmäisenä miitin arvontana, sillä goodie bagit olivat osittain erilaisia.Sigi oli askarrellut meille aivan ihanat nimikyltit! <3 Ja uhrannut kuvaan vielä yhden nufuistaan!


Ennen miitin alkua ihastelimme ja kuvailimme jo järjestäjien kynsiä.. Sigin kynnet muuten puuttuvat kuvasta, koska hän oli kameran takana! :) Omat miittikynteni esittelen sitten kolmannessa miittipostauksessa. :)


Ehdimme hiukan kurkistaa goodie bageihin, mutta ruoka tulikin nopeasti ja ryhdyimme heti syömään. Itse söin pekoni-sienipastan ja se oli ainakin tooosi hyvää! :) Myös muiden ruuat näytti kyllä tosi hyvältä ja kuulin monen kehuvan omia annoksiaan.


Syömisen jälkeen siirryimme sitten kunnolliseen goodie bagien penkomiseen. :D Omasta goodie bagistani sekä kaikista saaduista tuotteista kerron seuraavassa postauksessa!


Hahahaha, kaksi seuraavaa kuvaa sitten läpällä.. 
Arvatkaa kuka löysi omasta pussukastaan nufun lakan? :D

Meitä piti ensin olla miitissä 21, mutta kaksi peruutti tulonsa ennen miittiä ja yksi ei saapunut miittipaikalle, joten saimme arpoa kaikkien kesken ylimääräiseksi jääneet tavarat. :)Pidimme myöskin "miitin kauneimmat kynnet" -kisan, jossa oli 3 parhaalle jaossa palkinnot.
Jaetulle ykkössijalle tulivat Talon-ted but tawdryn Talon-Ted ja Thulian In Wonderlandin Tike. Kolmannelle jaetulle sijalle sijoittui Zigi Ztylen Sigi. Onnea voittajille! <3 Alla olevassa kuvassa tutkitaan kisakynsiä. :)


Hullun Poron baarimikon piti ottaa meiän kaikkien kynsistä kuva, mutta se ei oikein tajunnut zoomata meiän kynsiin.. Kuvaa rajaamalla kuitenkin näkyy kaikkien kynnet edes jotenkin. :)Arvontojen, kynsikisan ja goodie bagien tutkailujen jälkeen kirppistelimme vielä hiukan. Kuvassa näkyy lakat ja muut, jotka olivat Sigillä myynnissä.


Kirppistelyn jälkeen osa porukasta lähti kotiin, mutta meistä 8 siirtyi vielä terassille jatkoille. Loppuillasta meitä olikin jäljellä enää 5 ja suuntasimme nokkamme kohti shamppanjabaaria, jossa sain juoda ihan ensimmäiset AIDOT shamppanjani! <3


Kiitos kaikille kynsifriikeille aivan mielettömän ihanasta päivästä, toivottavasti nähdään pian uudestaan! <3 Erityiskiitokset myös kaikille muille järjestäjille, jotka teitte miitistä mahdollisen! <3

12 kommenttia:

 1. Hauskoja noi sun tunnelma- ja nufukuvat :D Oli kyllä niin ihana tavata ihan oikeasti ja huomata, kuinka oltiin kaikki samanhenkistä porukkaa ja kaikki oli mukavia ihmisiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä niin repesin kun sain noi nufukuvat :D Oli kyllä ihana nähdä! Toivottavasti nähdään pian uudestaan! :)

   Poista
 2. Ahhahhaa repesin noille nufu- ja naamakuville! :DD Ihana Anniina! <3 Oli ihan huippua nähdä livenä sua ja muita ja ehdottomasti otetaan uusiksi!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, mä tarjoon! :D <3 Oli kyl huippua ja todellakin otetaan uusiksi ja pian!!

   Poista
 3. Hahahaha :DD Ihmettelin itekseni kun katoin Facessa sun piinaavan Marinaa jostain nufu-kuvasta mutta nyt mä ymmärrän miksi :D Ehdottomasti päivän parhaat näurut tuli sun jännitys- ja nufukuvista! Oli kyllä huisia tavata kaikkia, kiitos miljoonannen kerran <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha :D Mun oli pakko saada noi kuvat tähän postaukseen! :D Oli kyllä ihanaa, kiitos itsellesi! <3

   Poista
 4. Voi miten kivalta näyttää! Kaikki on niin iloisia♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mukavaa ja varmasti oli muillakin! <3

   Poista
 5. Ihan huiput nuo sun Nufu-poseeraukset - muutoin kun monen miittaajan blogissa on niin samankaltaisia kuvia! Riemu välittyy tänne asti.. :) Hauskanoloinen miitti myös muuten!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, no nuo kuvat varmasti erottuu! :'DD Miitti oli kyllä tosi hauska! :)

   Poista
 6. Ei vitsit mä nauroin ääneen noille sun ilmeille, ihan mahtava postaus! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana kuulla! :D Välillä täytyy laittaa vähän huumoria peliin! :'D

   Poista