Sivut

tiistai 11. kesäkuuta 2013

Pirkanmaan kynsiharrastajien miitti, osa 2: saadut tuotteet

Eilen postailin teille ensimmäisen osan, jossa kerrottiin itse miitistä. Tänään kertoilenkin sitten miitin yhteistyökumppaneista sekä tuotteista joita saimme. Koska minä kokosin miittimme goodiebagit, sain tehtäväkseni myös kuvata KAIKKI miittiin saadut tuotteet. Lisäksi esittelen erikseen oman goodie bagini sisällön. :)

Alkuun pari kuvaa goodie bagien pakkailuvaiheesta ennen miittiä..

Huomatkaahan vasemmanpuoleisin kuva, siinä on vaaaaltava LivBoxilta saatu paketti! Hyvänä vertailukohteena tomii 1,5 -vuotias tyttäreni :DMiittimme yhteistyökumppanit näet alla olevasta kuvasta. Kuvan on koonnut ihana Sigi. <3


Aivan älyttömän suuret kiitokset kaikille miittimme yhteistyökumppaneille! <3Orlyn ja China Glazen lakka sekä 4 tarra-arkkia. Tuotteet oli laitettu söpöön vaaleansiniseen pussukkaan. Tämä setti laitettiin kynsikisan ykköspalkinnoksi.
Mosaic paketti: 3 Gel-painttia, 2 viilaa, 2 sivellintä, folioliima sekä 2 koristefoliolta. Geelijutut laitettiin erillisiin pieniin pussukoihin, jotka jaettiin geelikynsiä tekevien kesken. Foliotarvikkeet menivät yhdelle kynsifriikille, joka ei voi käyttää kuin vesiliukoisia kynsilakkoja. Hänelle siis koottiin sellainen oma erityispussukka. :)


8 Golden Rosen "paris" lakkaa, 4 miss selenen lakkaa, 4 Classics "metallic" lakkaa sekä 4 Golden Rosen "Rich Color" lakkaa. Jokainen osallistuja sai ainakin yhden näistä lakoista, osa sai enemmänkin sillä peruutuksien takia näitä jäi muutama ylimääräiseksi. :)
24 Rimmelin "I <3 Lasting Finnish" -kesälakkaa sekä 4 mavalan Chili & Spice -settiä, jossa oli jokaisessa kaikki kokoelman lakat (6 kappaletta). Jokainen sai ainakin yhden Rimmelin lakan ja osa sai myös kokonaisen Mavalan setin. Yksi Mavalan setti laitettiin myös kynsikisan kolmannen sijan palkinnoksi.

10 O.P.I:n "Big hair..Big nails" -kynsilakkaa + O.PI:n pussukat lakoille. Nämä arvottiin valmiiksi goodie bageihin.

Jokaiselle leimauslaatta sekä koristeteippi. Lisäksi jaettavaksi jäi 3 leimauslaattaa, 12 siirtofoliota, 12 helminauhaa, 8 tarra-arkkia, 5 koristehyrrää ja 7 -teippiä. Jäljelle jääneistä tuotteista koottiin koristepussukat niille, jotka vain lakkaavat kynsiä.

21 Nailfix -merkkistä kynsinauhaöljyä.Cosmerya

Jokaiselle -25% alennuskoodi verkkokauppaan sekä arvottavaksi 2 Laveran käsirasvaa, Universal Nails -kynsilakka, Cuccio Colour -kynsilakka sekä tuotenäytteitä (3 X 2kpl = shampoo ja kaksi erilaista hoitoainetta).
21 Santen käsivoidetta, eli ainakin yksi jokaiselle sekä jokaiselle -20% alennuskoodi verkkokauppaan.
7 kynsilakkaa (merkkeinä Nfu Oh, Coral, Delia Fashion ja Vylet nails), 5 glitterpurkkia, 1 geelilakka, 1 American Line rakennegeeli, Laquee Rette glittergeeli, Dappen dish ja 2 viilaa. Näistä nufut meni suoraan goodie bageihin jaettavaksi ja loput meni arvottavaksi / koriste- ja geelipussukoihin jaettavaksi.21 lahjakassia sekä jokaiselle 6 tuotenäytettä. Kassista on parempi kuva alempana! :)
2 uutuus Läkerol -askia jokaiselle. Nämä toimitettiin toiselle henkilölle, joten en saanut napattua kaikista rasioista kuvaa. :)LivBox

20 toukokuun Livboxia ja 20 We Care Icon Love Story vartalovoita. Noi boksit oli muuten ihanasti pakattu vihreään paperiin. <3


21 Color Riche kynsilakkaa.
3 Deborah Lippmanin kynsilakkaa. Nämäkin jaettiin valmiiksi goodie bageihin. Jokainen osallistuja sai siis joko mavalan setin, O.P.I:n lakan tai tälläisen Deborah Lippmanin lakan. :)
21 saippuaa.
Jokaiselle kynsilakka, tarra-arkki sekä kynsilävistyskoru. Lisäksi saimme arvottavaksi 21 erilaista geeliä (alusgeeli, kirkas rakennegeeli, vaaleanpunainen rakennegeeli).


21 pussukkaa, joissa kaikissa on MiMaxin logolla varustettu kynä, 2 tarra-arkkia sekä leimauslaatta. Lisäksi saimme Apipila 01 XL-leimauslaatan sekä XL-stamperin, jotka laitoimme kynsikisaan 2. sijan palkinnoksi.

Jokaiselle lahjakortti, jolla saa tilata vapaavalintaisen kynsilakan. (Lakka + ilmaiset toimituskulut = yhteisarvo 12,90€)21 käyntikorttia sekä koristehyrrää, joissa on jokaisessa eri värisiä tähden muotoisia timantteja.

30€ lahjakortti jokaiselle blogistille (11kpl / valinnainen).Kuusi 10€ arvoista lahjakorttia blogisteille. Blogisteja oli miitissä 11kpl, mutta juuri sopivasti 6 blogistia halusi tälläisen lahjakortin. Itse sanoin heti, että minä luovutan lahjakortin jollekkin muulle, koska tein juuri yhden yhteistyöpostauksen Theboksen kanssa.


Oma goodie bagini

Sitten mennään siihen mitä omasta pussukastani löytyi.. :)

Lavera: goodie bag, 2 laveran pikkukäsirasvaa ja 6 näytettä. Lush: north pole palasaippua. Hyvinvoinnin tavaratalo: Santen käsivoide. CesarsShop: Nailfixin mansikan tuoksuinen kynsinauhaöljy. Nämä tuotteet löytyi jokaisen kassista. Huomatkaa muuten tuo Sigin tekemä ihana nimikyltti. <3

Jokaisen pussukasta löytyi myös ainakin yksi salonkilakka, BBE Oy:ltä saatu lakka, Mereneidin lakka, Rimmelin lakka sekä L´orealin lakka. Rimmelin lakka on saatu Berneriltä ja Nfu Oh on saatu Kynsikauppa.com:lta. Muistattehan vielä eilisessä postauksessa nähdyn nufuilmekuvan? :D

Jokaisen pussista löytyi myös LivBoxin lahjoittamat; toukokuun Livbox sekä We care iconin "love story" -vartalovoi. Livboxin sisältö: Eylure irtoripsitupsut, Lash Card (=auttaa ripsivärin laitossa), Dr. Hauschkan kiinteyttävä naamio, Laveran käsivoide, Móa The Green Balm (=hoitava ihmebalsami moneen käyttöön) ja Ciatén minikynsilakka.

Jokaisen pussista löytyi myös tälläinen MiMaxin setti: 2 tarra-arkkia, leimauslaatta, kynä sekä käyntikortti.

Tarkempi kuva leimauslaatasta.

Jokainen sai myös pienen tämäntapaisen setin koristepussukasta tai sitten geelipussukan, josta en tietenkään voi tarjota teille kuvaa, kun itse sain tälläisen koristepussukan. :) Kaikki kuvassa näkyvät koristeet ovat Bundle Monsterilta.

Tarkempi kuva Bundle Monsterin laatasta. Laatan numero on muuten BM-322.

Koristepussukasta löytyi myös tälläisiä koristeita. Tarra-arkki ja kynsilävistyskoru Mereneidiltä. Glitterpurkki kynsikauppa.comista ja koristehyrrä Sanna Taralta.

Jokainen sai myös Cloettalta 2 uutuus Läkerol askia. Nämä oli myös ihanasti nimetty! Valkoinen on nimeltään Sparkling ja musta on Black diamond. :)

Nämä tuotteet voitin arvonnasta. Cosmerya: shampoo- ja hoitoainenäytteitä. Hyvinvoinnin tavaratalo: Santen käsivoide. Lavera: näyte. MiMax: leimauslaatta. LivBox: Móa The Green Balm. BBE Oy: Paris -kynsilakka.

 Tarkempi kuva Mimaxilta saadusta leimauslaatasta.

Lisäksi pussukassa oli alennuskoodit Cosmeryan- sekä Hyvinvoinnin tavaratalon verkkokauppaan. Myös Olivia&Oscar antoi lahjakortit jokaiselle osallistujalle verkkokauppaansa. Bloggaajana sain myös StylePitille lahjakortin. Näistä en viitsi laittaa kuvaa, koska lahjakorteissa/alekupongeissa on henkilökohtaisia koodeja. :)

Siinä olikin sitten kaikki mitä mun goodie bagista löytyi! Mitäs tykkäsitte saaduista tuotteista? :)

Ps. Huomenna esittelen vielä miittikynteni paremmin! :)

12 kommenttia:

 1. tosi paljon kaikkea kivaa saitte

  VastaaPoista
 2. Olipas kattava postaus, mutta kuolasin kyllä kaikelle! <3 Mukava miitti varmasti ollut ja jospa joskus itsekin pääsen osallistumaan moiseen. :))
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuola oli kyllä niin paljon kaikkea kuolattavaa! <3 Tälläset miitit on kyllä tosi kivoja, kannattaa ehdottomasti itekkin mennä joskus! :)

   Poista
 3. paljon kivoja juttuja ootte miittiin saanut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saatiin, ihan uskomattoman paljon! :3

   Poista
 4. Voi onnekkaita jotka saivat Lippmann-lakat - ne on niin herkkuja!! Mutta eipä muutkaan on jääneet ilman kivasta koska näyttää olleen niin hirrrrveesti kaikkea ihanaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kaikille oli kyllä tosi paljon kaikkea ihanaa! :) Itsekin kuolasin noiden Lippmannien perään! :D

   Poista
 5. Wohoo :o no kyllä on tavaraa :D paljon kaikkea ihanaa♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oli kiva kun noi kaikki oli täälä mulla! Meinas pikkasen kuola valua! :D <3

   Poista