Sivut

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Ciatén ihanuuksia

Eilen esittelin teille Nabin kynsilakan, jonka sain tilata miitistä saadulla Olivia&Oscarin lahjakortilla. Blogistit saivat myös halutessaan 30 euron lahjakortin StylePit nimiseen verkkokauppaan ja itse tartuin tähän mahdollisuuteen. Tilasin kokeiluun Ciatén ihanuuksia: yhden erillisen kynsilakan sekä Colourfoil Manicure -setin.

Pepperminty kynsilakka | 12,95€
Colourfoil Manicure -setti | 20,95€


Tarkastellaan ensin settiä tarkemmin. Oma settini on nimeltään Carnival Couture. Tämä oli ainoa foliosetti, jota verkkokaupassa oli tilauksen tehdessäni. Nyt kun kurkkasin, niin sinne on tullut nyt myös kivemman näköisiä settejä (tai siis niissä tulee kivemman sävyinen lakka mukana *kiukutus*)! Mutta enivei, setissä tulee mukana eri värisiä siirtofoliopaloja, joita on kutakin aina 5 kappaletta ja ne on pakattu tuollaiseen söpöön Ciatén pakettiin, jossa niitä voi sitten säilyttää. Mukana on myös kynsilakka, siirtofolioliima sekä harjoittelupaletti, jolle voi kokeilla erilaisia malleja ennen lopullisten kynsien tekoa. Aika kattava setti! :)

Mä teinkin tällä setillä jo kynnet, niistä on kuvia alempana. Täytyy kyllä sanoa, että en tiedä mikä tässä setissä oli niin erilaista, mutta mun siirtofolioilut onnistui ihan täydellisesti! Oon aiemmin kokeillut jo siirtofolioita ja ne ei onnistuneet läheskään niin hyvin kuin näillä! Foliot tarttui mielettömän hyvin kynteen, eikä liimaa tarvinnut kuivattaa kuin minuutti. Päälyslakkakaan ei edes rypistänyt mun folioita, niinkuin aiemmin! Nyt en tosin laittanut foliota koko kynnelle, niin kuin viimeksi, mutta kyllä näistä tuon selkeän laatueron huomasi. Ei voi muuta kuin suositella!


Tässä on vielä parempia kuvia lakoista. Vasemmalla on Pepperminty, jonka tilasin erikseen ja oikealla Kiss Chase, joka tuli Colourfoil Manicure -setin mukana.


Molemmat lakoista ovat cremejä. Ne levittyivät tosi nätisti ja peittivät kahdella kerroksella. :)


Sitten mennään niihin kynsiin, joihin käytin näitä Ciatén uutuuksia.. Kynsissä on pohjalla on Color Clubin Eternal Beauty, paitsi nimettömissä on Ciatén Pepperminty. Koristeena on Ciatén siirtofolioita sekä kahden kokoisia timantteja. Hihii, väripommit <3


Nämä kuvat näistä kynsistä on otettu jo pari päivää kynsien laiton jälkeen, joten osa folioista on hiukan kuluneet kärjistä. Tuonkin ongelman olisi saanut hyvin ratkaistua lisäämällä päälyslakkaa aina välillä. :)Omasta mielestäni nämä kynnet on aivan sairaan KIVAT! Näistä tuli tosi hyvälle tuulellekkin kun näitä katseli! :D Ihan siis kokonaisuudessaan nää kynnet miellytti mua: näiden teko oli mielettömän helppoa ja nopeaa, kunhan vaan lätkin foliota sinne tänne ja lisäilin vähän timantteja. Ja holostahan ei voi olla tykkäämättä, eihän?!

Mitäs tykkäsitte Ciatén paketista ja kynsistä? :)

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noi foliot on kyllä tosi hauskoja! :)

   Poista
 2. Ihania lakkoja ja upeat kynnet! Tykkään :3

  VastaaPoista
 3. Vähänkö ihanat kynnet<3 näistä tulee mieleen karkkimaa :D strassit sopii tohon tosi hyvin!

  VastaaPoista
 4. Toi setti houkuttelis muakin. Meinaan joskus pitkään sitä Kicksissä pyörittelin kädessäni, mutta en sitten kuitenkaan ostanut, kun alesta löytyi pari OPIn lakkaa jo mukaan. Mutta en tiedä jos innostun tuollaisen hankkimaan, kun oon eka testannut noita folioita, joita multa kotoa jo löytyy...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen harkitsemaan. Ainakin mun mielestä toi ciatén folioliima oli paljon parempi ja kuivui nopeammin kun ne "nimettömät". Myöskin ne foliot toimi jotenkin tosi nätisti niihin nimettömiin verrattuna. Tosin mun täytyy itekkin testailla vielä noita jo omistamiani folioita, ennen kun pystyn sanoon jyrkän mielipiteeni :)

   Poista
 5. Ihanat! Nyt melkein harmittaa että tilasin kuitenkin itselleni farkut enkä foliosettiä.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haha, voi ei! Nyt tarvii sit vaan säästää rahat myös foliosettiin! :D

   Poista