Sivut

tiistai 16. heinäkuuta 2013

Ensimmäinen franken

Olen vihdoinkin tehnyt sen, nimittäin ensimmäisen frankenini!

Mikä se sellainen franken on? 

Noh sehän on kynsilakka, jonka olet itse sekoittanut. Lakan lisäksi joukkoon voi laittaa myös esim. erilaisia glittereitä tai muuta vastaavaa.. Vain mielikuvitus on rajana! Ja no joo, ei sinne lakkapulloon nyt ihan mitä vaan kannata tunkea. Vessapaperi tuskin näyttää kovin hyvältä kynsissä.

Frankenin voi "valmistaa" joko tyhjään lakkapulloon, vajaaseen lakkapulloon tai sekoittaa esimerkiksi kirkkaan lakan joukkoon vaikka niitä glittereitä. Itseltäni löytyi lakkalaatikosta OPI:n melkein tyhjä minipullo, johon halusin ensimmäisen lakkani koota. 

Omassa lakkapullossani oli siis liraus jäljellä OPI:n pinkkiä lakkaa, jonka nimeä en tosin tiedä. Sen sävy on kuitenkin melko lähellä IsaDoran Cheriseä. Merkin nimeksi valikoitui Anniinas (omasta nimestä, tottakai) ja lakan nimeksi Sweet as cupcakes. Sitä en osaa sanoa miksi siitä tuli sen niminen, tai no, lakka nyt vain näytti siltä! :D


Jonkun verran jouduin tämän sekaan Seche Restorea pistämään, koostumus oli niin jäykkä. Nyt se ainakin vaikutti ihan hyvältä, kun lakkasin tämän tikulle. En malta odottaa että saan tuon kynsillekkin! :) 


Hrrrr, tuo glitterin paljous <3


Tässä on lakat, joita sekoitin jäljellä olevan OPI:n minilirun joukkoon: OPI - La Paz-itively Hot, OPI - Oy Another Polish Joke, Essence - Party Princess ja Flormar - U24.


Mitäs tykkäsitte mun ensimmäisestä frankenista? :)

16 kommenttia: