Sivut

sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Essie - Ballet Slippers

Tänään pelkkää lakan esittelyä. APUA, mulla on kynsillä pelkkää nudelakkaa! (..tai siis oli..)  Ja näillä lakkauksilla mentiin jopa pari päivää, voitteko kuvitella?! Päätin haastaa itseni olemaan pelkällä yksinkertaisella lakalla muutaman päivän. Aika tuskastuttavaa se oli, mutta mä selvisin. Sitten jo tärväsinkin vähän väriä tuon lakan päälle, mutta siitä lisää huomenna..

..Tänään valokeilassa on Essien Ballet Slippers, niin kuin otsikko sen teille jo paljastikin.


BS on hyvin hyvin hempeä vaaleanpunainen nudelakka. Sisällä keinovalossa se näyttää kyllä aivan tavalliselta vaalean beigeltä nudelakalta, mutta päivänvalossa sen huomaa olevan ihan hennon vaaleanpunainen.

Laadultaan BS vastaa tavallista Essien laatua. Kovin peittävä se ei tosin ole ja siksi mä miellän tän enemmän ranskislakaksi, vaikka on se kaunis yksinäänkin. Tämän lakan voisi melkein mieltää kesämorsiammelle tai morsiusneidoille. :)
Kuvissa kynsillä on Essien Ridgefiller -aluslakka sekä kaksi kerrosta Ballet Slipperssiä. Kuvistakin huomaa, että lakka kuultaa hiukan läpi, varsinkin kärjistä. Myöhemmin laitoin näihin vielä yhden kerroksen lakkaa lisää, jolloin tulos oli paljon peittävämpi. Joten siis oman mieltymyksen mukaan 2-3 kerrosta riittää peittääkseen. Sanoisin että ranskikseen siis riittää 2 kerrosta ja jos käyttää lakkaa yksinään, niin kannattaa laittaa 3 kerrosta.

Mitäs tykkäätte Ballet Slipperssistä? :)

10 kommenttia:

 1. Kauniit ja jotenkin niin raikkaat, tykkään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä tosi raikas lakka, hyvä sana kuvaamaan tota! :)

   Poista
 2. Oi tämä on kyllä ihana! En mitenkään ihmettele, että tää taitaa olla Essien myydyin sävy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on vai? En kyllä minäkään ihmettele! :)

   Poista
 3. Hankin alkujaan lakan jo ihan nimenkin takia, kun löysin halvalla vähän käytetyn. :) Ja tuohan on todella sopiva morsiammelle, nimittäin herttuatar Catharinellahan oli kyseistä lakkaa kynsillään mennessään naimisiin prinssi Williamin kanssa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo nimi on kyllä ihana! Ja ymmärrän kyllä miksi sinä ostit sen nimen takia! :) Ai oli vai?! Vau! Sithän se ehdottomasti sopii morsiammelle! :D

   Poista
 4. Mistä tilaat kaikki sun kynsilakkas? Ja onko sulla jtn hyviä ja luotettavia nettisivustoja missä myytäisiin essietä edullisesti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tilaan kynsilakkoja aika monestakin paikasta: MiMaxilta, CesarsShopista, Kosmetik4less:iltä, ebaysta.. Ostan lakkoja myös esim. Gina Tricotilta ja Kicksistä. Essietä löytää suht edullisesti esimerkiksi MiMaxilta: http://www.mimax.fi/kynsilakat-essie-c-155_249.html sekä thebokselta: http://www.thebos.fi/category/27/kynsilakat :)

   Poista