Sivut

maanantai 8. heinäkuuta 2013

Liukuvärjäystä vaakaan

Ihanaa maanantaita! <3

Yleensähän liukuvärjäys toteutetaan pystysuoraan, mutta viime perjantaina päätin kokeilla liukuvärjäystä "väärinpäin", eli siis vaakasuoraan. Taas kerran sain mieliteon laittaa jotain oikein värikästä kynsille, mutta koska minulla ei ollut kovin paljon aikaa, niin päätin tehdä jotain yksinkertaisen tyylikästä. Kynnet on siis toteutettu tavalliseen tapaan meikkisienellä liukuvärjäämällä, ohjeet liukuvärjäykseen voit kurkata täältä. Ohjetta täytyy hiukan soveltaa, koska nyt liukuvärjätään vinottain. Kynnet täytyy siis lakata ensin kummallakin haluamallaan värillä ja vasta sitten sekoittaa ne tuolla ohjeesta löytyvällä tekniikalla tai sitten voit "lakata" kynnet kokonaan sienellä tuputtamalla, jolloin värisävyt häivettyvät itsestään.

Kynsiin on käytetty meikkisienen lisäksi IsaDoran kesälakkoja: Scuba Blue:ta ja Atlantis:ta sekä Coral Reef:iä ja Power Pink:iä.

Ja näiden kynsien kanssa sopii, mitkäs muutkaan kuin IsaDoran kesäkokoelman käsikorut. ;)


Ja jos nämä kynnet haluaa viedä vielä asteen eteenpäin, niin niihin voi lisätä esimerkiksi tarroja, niittejä tai vaikkapa timantteja!

Lakat ja käsikoru on saatu testattavaksi IsaDoralta. IsaDoran kesälakoista ja koruista voit lukea paremmin aikaisemmasta postauksestani.

Mitäs tykkäsitte kynsistä? :)

20 kommenttia:

 1. Ihanat, tykkään varsinkin sini-vihreistä:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, yllättävän helppo toi sivuliuku oli toteuttaa! :)

   Poista
 3. Kivat :) Itse en yhtään halua liukuvärjätä toisinpäin, koska pelkään että sotken sormeni niin pahasti, että en saa niitä siisteiksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Pyhpöh, ei se nyt niin paljoo sotke! :D Tai siis mulla sotkee ainakin tavallinen liukuvärjäys yhtä paljon :)

   Poista
 4. Oi sä osaat tehdä liukuvärjäyksen tosi hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Liukuvärjäys on kyllä helppo toteuttaa ja saada nätiksi! :)

   Poista
 5. Näyttää oikeen hyvältä :) noi värit on vaan niin kauniit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Noi kesäsävyt on kyllä ihania!

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos! Hiukan myöhässä tosin.. :D Huomasin juuri äsken, että tää sun kommentti oli mennyt roskapostikansioon :o

   Poista