Sivut

lauantai 17. elokuuta 2013

IsaDora Sugar Crush Nails -kestotesti

Sain hetki sitten IsaDoran maahantuojalta testiin Sugar Crush Nails -kokoelman kuusi lakkaa. IsaDora lupaa sivuillaan, että lakka kestää kynsillä jopa 7 päivää ja tämä mun oli pakko päästä testaamaan! Mulla kun harvoin lakkaukset pysyy hyvinä 7 päivää, vaikka olisi päälyslakkaakin. :D Ei siis muuta kuin tuumasta toimeen ja lakkaamaan. Testilakkana on hopea Diamond Crush. Kynsiin en siis laittanut aluslakkaa, enkä päälyslakkaa.

Tässä on nyt siis kuvia molemmista käsistä 7 päivän jälkeen. Että oli muuten vaikeaa kuvata oikeaa kättä, niin ettei kuva tärähtänyt ja että sormet olisivat vielä fiksussa asennossa. :DHavaittavissa on yleisesti ottaen vain pientä kärkikulumaa! Vasemman käden pikkurillissä on tosin hiukan isompi lohkeama, joka tuli seuraavana päivänä kynsien lakkaamisesta. Tämä nyt tosin johtui siitä, että kävin Ikeassa ja kotona jätin sitten pikkurillin pahvilaatikon ja lattian väliin, jolloin kynsi lohkesi ja lohkaisi lakkaakin mukanaan. Voisi nyt kuitenkin sanoa, että tosi hyvin lakka kestää sen 7 päivää, sillä minä tuona aikana kuitenkin siivosin, pesin pyykkiä, kokosin ikean kalusteita, revin pahvilaatikoita jne.. :D Eli kulutuksella on kynnet / lakkaukset olleet. Kaiken ne kuitenkin kesti, lukuunottamatta tätä 20 kilon pahvilaatikkoa (sitä ei tosin kestänyt enää kynsikään). :D

Sen verran täytyy kyllä vielä sanoa, että tuo pikkurillin lohkeama ei ole levinnyt ollenkaan tämän 6 päivän aikana, joten kyllä lakka saa myös kestävyytensä puolesta multa täydet pisteet! Tämä lakka on kyllä tosi hyvä vaikkapa etelän matkalle, sillä kyllä näitä kehtais esitellä vielä 7 päivän jälkeenkin, jos nyt ei kovin montaa pahvilaatikkoa tiputtele kynsiensä päälle. ;)

Miltä lakan kestävyys teidän mielestä vaikuttaa? :)

18 kommenttia:

 1. Vaikuttaa hyvältä! Kyllä nää IsaDorat pysy hyvänä mullakin, vaikka lutraan vedellä ja käsidesillä jatkuvasti töissä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, kylläpä nämä sitten kestää! Yleensä toi vesi + käsidesi ei anna armoa lakkauksille. :D Mullakin oli kyllä tosi kovalla kulutuksella noi lakkaukset, varsinkin tuon ikean reissun takia! :D

   Poista
 2. Aivan samaa mieltä! Itsekkin ostin IsaDoran Pink Crushin, ja hyvin pysyy ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että muillakin pysyy hyvin! :) Toi Pink Crushkin on tosi ihanan värinen! <3

   Poista
 3. Oho, näähän pysyy hyvin :D
  Itse ostin tänään Love Crushin ja se pääsi jo kynsille :) Niin nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pysy kyllä! Ja olis varmasti pysynyt kauemminkin, mulle tuli vaan jo pakottava tarve päästä kokeileen kaikkea uutta.. :D Voi että Love Crush on tosi nätti! Se on niin kaunis livenä!

   Poista
 4. Kävin hypistelemässä noita mut kauppaan jäi, on mun mielestä turhan kalliita kun aika pieniä nuo pullot.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ehkä kirpaiseva hinta jos vertaa pullokokoon, mutta mä yleensä ajattelen lakkaostoksia kertahintana. Mulla kun on lakkoja niin paljon, että harvoin saan koko lakkapulloa tyhjäksi. :) Ja on nuo kyllä niin häikäisevän kauniita kynsillä, että itse voisin niistä hiukan enemmän pulittaakkin! :)

   Poista
 5. Ooh, aika uskomatonta että pysyvät noin hyvin! Ei yhtään helpota, kun tekis mieli hankkia noita, mut hinta tuntuu vähän turhan korkealta tuon kokoisesta pullosta. Mutta värit on kyllä ihania! En tiedä sorrunko vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ajattelin viimeisenä testipäivänä, että on kyllä uskomaton pysyvyys ilman päälyslakkaa! Hahaha, voi ei! :D Pyydän anteeksi tätä postausta! :'D Kommentoinkin jo tuohon ylempään kommenttiin, että se on kyllä ehkä kirpaiseva hinta, jos vertaa pullokokoon. Mutta kun ne on niin kauniita... :D

   Poista
 6. Nyt on aivan pakko saada noita, jos noin hyvin kynsissä pysyvät! Meinasin jo ostaa tuon IsaDoran Turquoise Crushin, mutta jäi silloin vielä kauppaan, kun ajattelin katsoa löytyisikö kyseisiä lakkoja ulkomailta... Nyt suorastaan harmittaa, että jätin ostamatta. Onneksi kauppoihin pääsee melko helposti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, noi on kyllä vieneet mun sydämmen ihan täysin! :) Turquoise Crush on kyllä aivan ihanan kimaltava! :) Onneks tosiaan noihin kauppoihin pääsee näppärästi! ;)

   Poista
 7. Oijoi millainen pysyvyys :O ja kaunis lakkakin on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on kyllä kaikki tosi kauniita, ja pysyy kyllä hyvin! :)

   Poista
 8. Mitenköhän tää käyttäytyis geelin alla.. :) Onko muuten vaikeasti poistettava lakka?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon että käyttäytyy ihan normaalisti, niin kuin muutkin lakat. :) Tietysti toi röpeliöinen pinta häviää, kun geeliä laittaa päälle. Ja ei oo kyllä läheskään niin vaikeasti poistettava kuin glitterlakat! :)

   Poista
 9. Ohops no nyt luin tuon aiemman kokoelma -postauksen, en siis enää epäröi ostamista jos saan tilaisuuden ostaa kyseistä lakkaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah :D Noi on kyllä ihan liian koukuttavia lakkoja! :D

   Poista