Sivut

tiistai 10. syyskuuta 2013

31 days nail challenge, day 31: re-create your favorite challenge


Voi itku ja nyyh, on viimeisten haastekynsien aika. Täytyy sanoa, että vaikka mulla meni tän koko 31 päivän haasteen toteuttamiseen pitkä "tovi" (lue: yli vuosi), niin tämä on ollut aivan sairaan kiva haaste toteuttaa ja tekisin sen mielelläni uudestaankin. On ihan huippua katsoa noita ensimmäisiä haastekynsiä ja huomata se kehitys, jota on lakkaajana tapahtunut. Se on kyllä ihan käsittämätöntä, kuinka paljon voi jo vuodessakin kehittyä.

Viimeisenä haasteena on toteuttaa uudestaan lempparihaastekohta. Itse halusin toteuttaa uudestaan viimeisen haasteen, eli inspiroitua tutoriaalista. Näin instagrammissa videon ihanista lakkauksista, jotka näyttivät oikein helpoilta toteuttaa ja sain heti tietyistä lakoista inspiraation näihin..

Tämä lakkaus on toteutettu kokonaan IsaDoran lakoilla. Alimmaisena koko kynnellä on Bonbon Mint. Sen päällä on Cloud* ja päällimmäisenä ihana tekstuurilakka Turquoise Crush!* 

Bonbon Mint, Cloud, Turquoise Crush
Mitäs tykkäätte viimeisistä haastekynsistä? :)

PS. Muita haastekynsiä voit selata 31 days nail challenge -tunnisteen takaa.
Muut IsaDoran tekstuurilakat voit kurkata aikaisemmasta postauksestani.

8 kommenttia:

 1. Ihanat! Taidan ittekki kokeilla tälläisiä syksyisillä väreillä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Voi tää vois olla kyl tosi nätti syksyisillä väreillä! :)

   Poista
 2. Mää tykkään näistä! Mulla menee varmaan kans vuos ennen ku saan tän tehtyä ;)

  VastaaPoista
 3. Saanko kopioida sulta sen kuvan missä on ne kaikki haasteet lueteltuna? Haluaisin alkaa tekemään sitä. :) Psst, ihanat kynnet!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, tottakai saat kopioida! :) Huikkaappa sitten jos alat tätä haastetta tekeen niin voin käydä kurkkimassa! :)

   Poista