Sivut

lauantai 21. syyskuuta 2013

Avomies kynsibloggaajana -haaste

Kynsiblogeissa pyörii nykyyän paljon erilaisia haasteita, joihin haastetaan mukaan bloggaajan poikaystävä. Tänään ajattelin laittaa tälläisen uuden haasteen liikkeelle, johon yllättävää kyllä, mieheni jopa suostui! :D Olin aivan varma, että hän ei suostu..

Haasteen nimi on siis; poikaystävä / avomies / aviomies / mies kynsibloggaajana.

Tämä tarkoittaa sitä, että poikaystäväsi / avomiehesi / aviomiehesi saa suunnitella ja toteuttaa yhden postauksen blogiisi. Jos poikaystävää ei ole, saa tähän tietysti haastaa esimerkiksi isän tai vaikka kaverin! 

Säännöt

- Bloggaaja ei saa auttaa poikaystävää postauksen teossa. Eli siis poikaystävän tarvitsee itse keksiä aihe ja toteuttaa siitä postaus. Myös teksti postaukseen täytyy tulla omasta päästä ja miehen täytyy ottaa ja muokata postauksen kuvat itse.

- Miestä saa neuvoa esim. siinä miten postaukseen saa erilaisia fontteja, kuinka kuvat lisätään ja kuinka postaus julkaistaan.

- Bloggaajan täytyy seurata postauksen teon etenemistä ja lopuksi jättää oma mielipidekommentti siitä, kuinka haasteen tekeminen sujui ja miltä lopputulos itsestä vaikuttaa.

Janne kynsibloggaajana

Hei! Jatkuvassa kynsilakanpoistoainekiisuissa asuvana minut laitettiin tekemään tällänen haaste. Koneiden kanssa olen asteella apina käyttää vipua, mutta uskon saavani nykästyä mielenkiintoisen osion. :)


Valitsin Sally Hansen lakat, jotka näkyvät siis toivottavasti yläpuolella. Syy valintaan oli se että niitä oli juuri 5 ja en ole ikinä kuullutkaan kyseisestä merkistä. Olen siis tietoinen Isadorista sun muista isommista tapauksista mutta nämä eivät sanoneet mitään. Anteeksi yleisjurpouteni lakkojen suhteen. Ja mielessäni nämä eivät siis ole niin tunnettuja kun muut, joten on kiva mennä toista tietä kun muut.

Lakkausprojekti ei sinänsä kestänyt kovinkaan kauaa, olisin voinut kylläkin venailla kauemmin ennen toista kierrosta, mutta menköön. Sekotin myös kuvassa olevat oranssit (mielestäni ne on kumpikin oransseja) keskenään ekan ja toisen kerroksen välillä, mutta mieltäni tämä ei pahoittanut tippaakaan, ja jatkoin projektia hymyssä suin. Lopputulos oli mielestäni harvinaisen kamala, en osaa siis lakata :D Se ei tosin yllättänyt, ja oli odotettuakin ja voin koisia myös rauhassa ilman lakkauspainajaisia. Syy siihen miksi en koristellut tai pistäny mitään niittihässäkkää oli että muutaman kerran vaimon lakat poistaneena olen huomannut että mitä enemmän räpellystä,  sitä vaikeampi poistaa.

Ja alapuolella on toivottavasti nyt kuva lopputuloksesta, nauttikaa ja ihailkaa vapaasti ;) Nyt on jo niin kova nälkä että lopetan tähän joten kiitos ja hei!


Bloggaajan kommentit

Noniin! :D Hahahahahhaa. Tässä oli siis suoraan miakkosen sydämestä tullut kynsipostaus. Aika hyvä, eikö? :D Mieheni päätti siis lakata kyntensä ja kirjoittaa postauksen niistä.

Kaiken postaukseen liittyvän mies teki tietysti itse kuvia myöden. Kuvia hän vaivautui ottamaan jopa KAKSI. Siis ihan oikeasti postauksen kaksi kuvaa olivat ainoat jotka hän otti. :D Se oli räps ja "tosta tuli tarpeeks hyvä!" Muokkaustakaan hän ei ilmeisesti kokenut tarpeelliseksi, koska ei siitä edes kysynyt mitään. :'D

Seurasin siis sivusta tämän haasteen toteuttamista alusta loppuun ja napsin teille pari kuvaakin prosessista.


Ensin mies leikkasi kynsileikkurilla kynnet lyhyemmiksi. Täytyyhän kynnet olla siistit, kun kerran lakataan! :D


Sitten oli vuorossa lakan valinta. Mies pyysi minua tuomaan helmerin viereensä ja sitten hän tutkiskeli lakkoja noin minuutin ja nappasi Sally Hansenin kesälakat* pöydälle.


Lakkausprosessi alkoi suoraan värilakasta, aluslakkaa tai päälyslakkaa ei käytetty ollenkaan. Eipä tietenkään, sehän tekisi hommasta todella pitkäkestoista.. :D

Lopputuloksen jo näittekin, joten siitä en alkanut itse räpsimään kuvia. Ihan hyvin miakkonen mielestäni onnistui, lukuunottamatta muutamaa kertaa, kun lakkapullot kaatuivat nurin. :DDDDDDDDDD Luojan kiitos lakkaa ei kaatunut pöydälle kuin muutama pisara.. Ulosanti kirjoituksen kautta oli oikein viihdyttävä tuollaiselta jöröjukalta ja kyllä ainakin mulla oli tosi hauskaa! Tämä haaste oli kyllä ehdottomasti perjantain kohokohta! (Toteutimme tämän haasteen siis eilen iltamyöhään.)

Haastan tähän haasteeseen seuraavat bloggaajat:

Sannu / SanNails
Sara / Cup Cakez
Lunalii / Korukynsillä
Fani / Nails And Other Stuff
Tike / Thulian In Wonderland

Ja kaikki muutkin bloggaajat saavat ehdottomasti osallistua! :D

Mitäs tykkäsitte haasteesta?

27 kommenttia:

 1. Hahah, ihan mahtava idea, ja hienostihan se mieskin siitä selvisi! :D
  Me ollaan tehty jo haasteet että mies lakkaa mun kynnet ja mä sen, joten täähän olis hyvä jatko sarjalle...xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hienosti se kyllä selviytyi! :D Hei täytyykin käydä kattomassa noi.. Ja tää olis niille varmasti hyvä jatko! :D

   Poista
 2. Ihana. :D Sun mieshän kirjoitti oikein selkeän ja mukavan postauksen aiheesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, joo olin ihan yllättyny, kun se jaksoi kirjottaa vähän enemmänkin kuin "tälläset tein, piste". :DD

   Poista
 3. Haha, mahtava päivän piristys!! :D Sun mieshän suoriutui bloggaamisesta erinomaisesti! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, ihanaa kun tää on piristäny sun päivää! :D Ja mies suoriutui kyllä hyvin, pitäs varmaan useemminkin ottaa se "vierailevaks tähdeks" :DD

   Poista
 4. Hahhahah aivan mahtava postaus! Pitää ehdottomasti yrittää haastaa oma poikaystävä myös tekemään tällaisen!:D ja oikein hienot lakkaukset ja asiantunteva kieli miehelläsi;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, on se näköjään jotain kuunnellu mun kynsihöpinöistä. ;) Haasta ehdottomasti poikaystäväs tähän! Meillä oli miakkosen kanssa ainakin tosi hauskaa tätä tehdessä! :D

   Poista
 5. Ihan mahtava haaste, odotan innolla, että muissakin blogeissa näitä näkyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mäkin täällä jo ootan innolla, tälläset on aina niin hauskaa luettavaa! :D

   Poista
 6. Ihana postaus ja harvinaisen ihanaa että mies suostui. Pitääkin alkaa varmaan pehmittää omaa miestä että suostuisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nyt jo äkkiä pehmittämään! ;D Mä olin kyllä ihan varma, ettei mies olis jaksanu vaivautua tähän, mutta yllättävää kyllä se vastas heti myönteisesti! :D Ihana mies! <3 :D

   Poista
 7. Aivan mahtava idis! :D Haastetta odotellessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Tee säkin tää ihmeessä! :D

   Poista
 8. Hahah, ihana! Miehesi selviytyi postauksen teosta hienosti! Eiköhän oteta haaste tännekin. Kunhan saan tuon suostuteltua..... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihanaa! Tehkää tekin tää ihmeessä! :D

   Poista
 9. Ei vitsi, tää on ihan paras haaste!! :D mainitsinki tästä jo viljamille ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kiitos! :D Toivottavasti Viljamikin suostuu!! :D

   Poista
 10. Haha, ihan mahtavaa! :D
  Kiitos haasteesta, vein sen eteenpäin miehelleni ja hän suostui! Ensitöikseen hän marssi rautakauppaan, joten jännityksellä odotamme, mitä tuleman pitää XD.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! :D Hahahah, voi apua, rautakauppaan?! :D Mitähän se on keksiny??! :'DD

   Poista
  2. http://sannails.blogspot.fi/2013/10/aviomies-kynsibloggaajana-haaste.html

   ;)

   Poista
 11. Hahahahaaa apina käyttää vipua :'D Tää oli hauska! Kiitos haasteesta! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, kyllä se mies osaa! :'D Ja eipä mitään! <3

   Poista
 12. Ihanaa heittäytymistä! Miehesi ei selvästikään ole mikään tyypillinen jöröjukka :-D Loistava postaus - seuraavaa odotellessa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, miakkonen ei kyllä tosiaan ole jöröjukka ja oli kyllä ihana kun se heittäytyi tähän niin innolla mukaan! :)

   Poista