Sivut

torstai 19. syyskuuta 2013

IsaDoran syyslakat

Syksy on täällä, ihanaa! Mä niin rakastan syksyä: ilma viilenee, kesävaatteet vaihtuu syksyisempiin, kynttilöitä saa sytyttää hyvällä omatunnolla, saa kirjoittaa blogia sadesäällä ja ennen kaikkea; markkinoille saapuu syksyn uudet herkkusävyt! Sainkin Berneriltä testattavaksi kolme IsaDoran syyskokoelman Wonder Nail lakkaa sävyissä: Little Sparrow (771), Purple Reign (772) ja Loden Green (773).

Itse pyörähdin viime sunnuntaina Ideaparkin Kicksissä ja bongasin nämä herkkulakat jo sieltä. Yleensä huomioni kiinnittyy vain kynsilakkoihin, mutta niiden vierestä bongasin myös ihanan IsaDoran luomiväripaletin, jonka jo melkein nappasin mukaani! Nyt olen vähän harmissani.. Minun tuurillani niitä ei ole siellä enää kun pääsen sinne seuraavan kerran.. Katsokaa nyt noita luomiväripaletin sävyjä! Aaargh... Juuri tälläistä palettia olen havitellut jo kauan. Ja nämä olisivat sopineet tosi hyvin saamieni lakkojenkin kanssa.. Miksi oi miksi en ostanut tätä? (Kuva paletista lainattu IsaDoralta.)
Mutta sitten ihastellaan saamiani ihanuuslakkoja. Lakat kuuluvat siis IsaDoran Color Chock syyskokoelmaan ja ne löytyvät jo kauppojen hyllyiltä. Suositushinta lakoilla on 7,95€. Kaikissa sävyissä oli IsaDoran lakoille ominainen hyvä levittyvyys ja peittyvyys. Ja se sivellin.. Kyllä, jaksan hehkuttaa sitä joka ikinen kerta, koska rakastan sitä ihanaa leveätä sivellintä! 


Little Sparrow (771)

Little Sparrow on mudan värinen ruskea creme. Se peittää hyvin 1-2 kerroksella. Pullossa lakka näyttää vaaleammalta kuin kynsillä, tästä on vertailukuva tuossa alempana. Kuvissa lakan päällä on muuten kerros päällyslakkaa.

Purple Reign (772)

Purple Reign on tummanvioletti creme. Peittää 1-2 kerroksella. Omasta mielestäni tämä on ihanan mystisen sävyinen! Mutta arvatkaa vaan kuinka kauan saan pitää tämän itselläni, anoppini meinaan rakastaa violettia..
Loden Green (773)

Loden Green on ihana metsänvihreä lakka shimmerillä. Tietyssä valaistuksessa lakka vaihtelee vihertävän rusehtavasta harmahtavaan. Tämä taitaa olla tämän kokoelman suosikkini. Se on todella kaunis ja erikoinen, eikä vaadi mitään kaverikseen. <3 Peittää kahdella kerroksella. Kaikki postauksen kuvat on muuten otettu päivänvalolampun alla. Ja vaikka Loden Green vei oman sydämeni näistä eniten, niin pidän kyllä paljon myös Little Sparrow:sta ja Purple Reign:stä. Mielestäni nämä olivat nappivalinnat syksyyn. Erityisesti siksi, että mun ruskea nahkatakki rakastaa näitä sävyjä hirmuisesti. ;)

Mitäs piditte syksysävyistä?

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniita sävyjä kaikki, vaikea valita ehdotonta suosikkia.
  Syksy <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itekkin tykkään näistä hirveesti! :) Syksylakat on kyllä <3

   Poista
 2. Apua, miten ihanat värit. Noista mun lemppareiksi valikoitui purple ja loden!

  VastaaPoista
 3. Little Sparrow sekä Purple Reign on pakko saada! Upeita :)

  VastaaPoista