Sivut

maanantai 16. syyskuuta 2013

Kokemuksia essencen gel nails at home tuotteista

Kirjoittelin teille aiemmin täällä sekä täällä essencen gel nails at home tuotteista, joita tilasin Kosmetik4less:iltä. Lupasin, että postaan teille näistä kokemuksista ja postauksen piti ilmestyä jo viime viikolla, mutta en saanut tähän postaukseen kuvia muokattua, koska luotto muokkausohjelmani sitten mentiin lopettamaan. Murrrr... Nyt olen siis viime päivät etsinyt kuumeisesti uutta ohjelmaa, että saan edes vesileiman ja oikeat värit kuviin...

Mutta mennään sitten päivän asiaan, eli niihin kokemuksiin. Olen tehnyt vasta kahdet lakkaukset tällä paketilla, mutta se antaa jo jonkinlaista osviittaa tuotteesta. Olen tosin sitä mieltä, että ensimmäisellä kerralla epäonnistuin tekovaiheessa, eikä toinenkaan kerta mennyt ihan nappiin, mutta olkoon.Ensimmäinen lakkaus

Ensimmäinen geelilakkaus essencen lakoilla. Kynsissä cotton candy, space queen ja café óle.

Ensin kokemuksia kynsien teosta ja tuotteista. Näistä olen jo kirjoittanut aiemmin, joten saatte nyt suoran lainauksen edellisestä postauksesta:

"Pölistään ensin hiukan kynsien tekemisestä ja tuotteista. Aivan ensimmäiseksi haluan hehkuttaa tätä hintaa. Nämä tuotteet on todella edullisia ja jos kokeeni menee mönkään ja tuotteet ovat surkeita, niin itku ei kyllä pääse. Tuotteiden käyttäminen on myös todella helppoa ja nopeaa, sen osaa varmasti kuka vaan. Oikeastaan näiden kynsien teko on yhtä helppoa ja nopeaa, kuin tavallisen lakkauksen tekeminen manikyyrin kera. Ainoa ero näissä on led-uunissa kovettaminen. :)

Veikkaisin että aikaa näiden kynsien tekoon menee 30 min - 1,5h. Tämä tietysti riippuu siitä oletko kokenut kynsien laittaja ja siitä teetko yksivärisen vai monimutkaisen lakkauksen.

Tuotteista sanon sen verran, että ne ovat hyvän hajuisia / hajuttomia. Primer siis tuoksuu tosi hyvälle (joka tuli todellisena yllätyksenä), mutta geelituotteet ovat oikeastaan melkein hajuttomia. :) Geelituotteet ovat myös sopivia koostumukseltaan, ne eivät ole liian luiruja eikä liian paksuja, siksi ne on helppo saada kynsille ilman valumia.

Led-uuniin oon kyllä supertyytyväinen ja se tulee kyllä muuhunkin käyttöön, kuin vain näiden lakkausten tekoon. Uuniin mahtuu näppärästi koko käsi (paitsi peukalot täytyy tietysti kovettaa erikseen, jotta ne saavat tarpeeksi valoa) ja siinä on kätevä 60 sekunnin ajastin juuri näitä essencen peel off -lakkauksia varten. Uv-uunin jälkeen led-uunin käyttö tuntuu kyllä luksukselta, kun kovetusaika vähintään puolittuu!

Huomasin muuten kun olin saanut nämä kynnet valmiiksi, että mulla oli top coatissa muutamia ryppyjä tai siis että top coat oli kasaantunut osittain rutuksi uunissa kuivattamisen jälkeen. Mä epäilen että se johtuu siitä, etten antanut lakan ehkä kuivua ihan kunnolla (olis varmaan kannattanut laittaa vain yksivärinen kerroksella peittävä lakka näin ensimmäistä kertaa.....). Laitoin noiden rypistyneiden kynsien päälle kerroksen Secheä ja rypyt kyllä tasaantuivat nätisti. Kannattaa siis varmistaa, että se lakka on ihan kuivaa siellä alla!! :D Saas nähdä kuinka nämä mun lakkaukset kestävät, kun tein ne vähän hutiloiden tuon lakan kuivumisen suhteen.. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin, kun julkaisen kokemuspostauksen!

Kaiken kaikkiaan tämä on mielestäni ihan hyvälaatuinen paketti (varsinkin hintaansa nähden) ja viellä erityisen helppokäyttöinen! Ja mitään ongelmia kynsien teossa ei ollut top coatin rypistymistä lukuun ottamatta. Erityistä plussaa kyllä lakkaus saa tavallisten kynsilakkojen käytöstä ja peel off -ominaisuudesta. Voi kun kynnet vielä pysyisivät sen 10 päivää!"

Tämä oli siis kokemukseni ensimmäisten kynsien laiton jälkeen. Harmikseni kynnet eivät kyllä pysyneet 10 päivää. Kolmantena iltana kynsiin tuli jo pieniä halkeamia kärkiin ja sitten neljäntenä päivänä siivotessani kärjistä lohkeili jo isompia palasia. Kuudentena päivänä lakkauksien teosta menetin hermoni, koska lakkaukset alkoivat nousemaan kärjistä yhä enemmän. Lakkaus ei siis lähtenyt kynneltä irti, vaan lakkaus vaan nousi kynneltä. Oli siis vain ajan kysymys, koska ne isot liuskat olisivat lähteneet kynneltä.. Otin siis lakkaukset tuolloin kuudentena iltana pois.


Olisi nuo kynnet ehkä säkällä menneet esittelykelpoisina (kauempaa katsottuna) sen 10 päivää. Uskon kuitenkin, että tekovaiheessa saatoin jo naulata arkkuni, sillä en antanut lakan kuivua aivan täysin. Ihan hyvin loput lakat olivat kuitenkin kiinni poistaessa, sillä lakkaukset eivät lähteneet kokonaisina liuskoina kynneltä. Osittain kynsistä lähti isompia liuskoja, mutta muuten lakkaukset lähtivät pienen pieninä palasina, joka oli kyllä hermoja raastavan ärsyttävää........


Toinen lakkaus

Toinen geelilakkaus essencen lakoilla. Valmiin lakkauksen päällä koristeluja glitterlakoilla ja niiteillä. Kynsissä pohjalla free hugs ja ultimate pink.

Toiseen lakkaukseen laitoin muutaman päivän jälkeen glitterlakkaa sekä niittejä, koska lakkaukset näyttivät yksinään niin tylsältä. Kuva pelkistä lakkauksista on tuossa alempana.. Nämä tokat lakkaukset pysyivät jo paljon paremmin ekoihin verrattuna, joten veikkaan että sössin itse ne kynnet tekovaiheessa. Mutta eipä sitä voi aina ollakkaan seppä syntyessään. Kynsiin ilmestyi kärkikulumaa vasta viidentenä päivänä, mikä on jo parannus ensimmäisistä lakkauksista. Ja oikeastaan muita vaurioita kynsiin ei sitten tullutkaan, ennen kuin vasta yhdeksäntenä päivänä..

Tässä kuva lakkauksista kuudentena päivänä laitosta. Vain kärkikulumaa on havaittavissa..


Tässä on kuva lakkauksista yhdeksäntenä päivänä. Tämä etusormen isompi lohkeama on tullut kyseisenä päivänä. PS. Älkää välittäkö irti lähteneistä niiteistä! :DMikäli joku miettii, niin tavallista kynsilakkaa ei sitten voi käyttää näiden lakkausten päällä, jos sen aikoo poistaa ennen geelilakkauksen poistoa. Itsehän kokeilin tätä tämän toisen lakkauksen kanssa, ja huonosti kävi. :D Geelilakkaukset meinaan lähtivät reunoilta kynsilakan tavoin, alla on havainnollistava kuva. :D


Lakkauksien poistaminen oli tämän toisen lakkauksen kanssa yhtä hankala operaatio. Lakkaus ei taaskaan lähtenyt kokonaisena liuskana irti, vaan kynneltä lähti kerralla vain pieniä palasia. En sitten tiedä olenko itse mokannut jotain, vai jäävätkö lakkaukset jotenkin supertiukasti kynsiini kiinni. :D Tai sitten vaan näissä ei se peel off -ominaisuus toimi kunnolla. Täytyy vielä testailla..

Näiden lakkausten tekokokemuksesta vielä sen verran, että en tiedä mahtaako siinä essencen omassa cleanserissa olla jotakin eroa normaali cleanseriin verrattuna, sillä TAAS kun viimeistelin kynnet tavallisella cleanserilla, niin päälysgeelilakka meni joistakin kynsistä ruttuun. :o Tällä kertaa olen täysin varma siitä, että kynsilakka alla oli kuivaa. Onneksi tosin pienet rypyt korjaantuivat hienosti päällyslakalla, eikä sen laittaminen haittaa ainakaan minua yhtään. Voi myös olla että rypyt johtuvat minusta itsestäni, koska kuitenkaan jokaiseen kynteen niitä ei ole tullut... Omituista.

Laitoin jo Kosmetik4less:ille tästä cleanserista kyselyä, mutta he tottakai vain vastasivat että he vain suosittelevat käyttämään essencen omaa cleanseria, joten en nyt oikein tiedä missä on vika. Ei oikein huvittaisi tilata pelkästään yhtä pulloa essencen omaa cleanseria, kun minulla ei ole muuta tarvetta tällä hetkellä kyseisestä kaupasta. Mahtaisiko kellään olla tuota essencen cleanser pulloa? Jos joltain se löytyy, niin olisin enemmänkin kuin kiitollinen, jos joku viitsisi lähettää minulle esim. sähköpostilla kuvan siitä ainesosaluettelosta. Tai saa sen kirjoittamallakin mulle listata! :)


Yhteenveto

Mun fiilikset tästä paketista on nyt vähän ristiriitaiset. Ensimmäinen kokeiluni meni mielestäni pieleen, mutta uskon että se johtui vain omasta malttamattomuudestani. Toinen lakkaus onnistui jo paljon paremmin ja kestikin esittelykelpoisena 9 päivää, mikä on jo melkein se 10 päivää. ;) Lakkauksien pysyvyyskin riippuu varmaan tosi paljon ihmisestä, tai siis siitä mitä niillä lakkauksilla tekee. Itse joudun aina käyttämään kynsiäni tosi paljon, koska lapsi.. Siivous, pyykkäys jne. on välttämätöntä arkea tälle kynsifriikille.. Ehkä jotenkin odotin tältä paketilta enemmän, koska olen ollut niin tyytyväinen essencen kynsilakkoihin. Toisaalta tämä lakkaus nro 2. antoin minulle ainakin pysyvyydestä ihan hyvän fiiliksen. Tuo lakkausten poisto hiukan mietityttää, koska se oli yksi näistä ominaisuuksista joita odotin todella paljon.. Noh, tämä tyttö aikoo vielä jatkaa kokeiluja ja katsotaan miten seuraavat lakkaukset onnistuvat!

Mitäs itse olette mieltä kyseisestä paketista? Joko olette itse kokeilleet tätä?

4 kommenttia:

 1. En ole ehtinyt ostaa, mutta olen pyöritellyt ajatusta pitkään. Tämän luettuani en ole enää niin varma haluanko edes kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin olen hiukan pettynyt pakettiin, toivottavasti seuraavat kokeilut menis paremmin.. :/

   Poista
 2. Siis miten toi poisto tapahtuu? Kuluttaako se omaa kynttä jos sitä geeliä "revitään" irti? Olen erittäin kiinnostunut tästä sarjasta jos se olis oiva apu talven tuomiin heikkoihin kynsiin ja niitä vähän vahvistaisi :) ja kun ei ole hinnalla pilattu nii voisin ihan hyvin kokeilla itekki. Ainoastaan tii poisto epäilyttää :/

  -ninni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis noi lakkaukset pitäis lähteä kokonaisena liuskana irti kynneltä, itsellä tosin ei näin käynyt, vaan osa lakkauksista lähti pienenä muruna irti. :/ Yllättävän vähän kyllä omat kynnet siitä kärsi, kiillotusviilalla sai kynnet ennalleen! :)

   Poista