Sivut

perjantai 6. syyskuuta 2013

Pinkkiä ja niittiä

Muutama päivä sitten käynnistyneessä arvonnassa on palkintona Sanna Taran lahjoittama niittihyrrä. Sain myöskin itselleni testattavaksi samanlaisen hyrrän ja se kolahti postiluukustani seuraavana päivänä arvonnan alkamisesta. :) Ja koska olen aivan järkyttävä niittifriikki, niin halusin tietysti testata näitä heti!


Yhdessä tälläisessä hyrrässä on paljon erilaisia niittejä: tähtiä, sydämiä, neliöitä, salmiakkeja, pyöreitä ja suorakulmioin mallisia niittejä. Ja kaikkia löytyy sekä kultaisina, että hopeina.

Hintaa yhdellä hyrrällä on Sanna Taran verkkokaupassa 5,95€, joka on mielestäni oikein passeli hinta näin isolle ja laajalle niittimäärälle. Tämä hyrrä on aivan ehdoton varsinkin niille, joilta ei kaapista niittejä vielä löydy! Niiteistä vielä sen verran, että ne ovat oikein hyvän kokoisia. Ainoana ongelmana mulla oli nuo sydämmet, jotka ovat kaikista isoimpia. Ne eivät asettuneet fiksusti muihin kuin peukalon kynsiin. Tietysti jos hiukan "törröttävät" reunat eivät häiritse, niin voi varmasti sydämmiä käyttää muissakin kynsissä. :)

Sitten mennään kynsiin, joihin käytin näitä hyrrän niittejä. Pohjalla on essencen peel off -geelilakkaus, joka on toteutettu lakoilla free hugs ja ultimate pink. Nämä on muuten nyt mun toiset peel off -geelilakkaukset ja käyttökokemuksia näistä kuulette viimeistään ensi viikolla.

Geelilakkauksen päälle laitoin Barry M:n glitterlakkoja; Rose Quartz Glitteriä sekä Yellow Topaz Glitteriä. Niitit kynsiin olen kiinnittänyt Essien 3 way glaze päällyslakalla, jolla yleensäkkin kiinnitän kaikki koristeeni.


Näistä kynsistä mulle tulee kyllä ihan sellanen sirkus tai bollywood fiilis!Jaa miten niin niittifriikki? 8)

PS. Voit siis voittaa tälläisen postauksen niittihyrrän osallistumalla blogin arvontaan. 
Arvontapostauksen löydät täältä! <- klik!

Olette muuten lähettäneet huikean määrän onnitteluja minulle arvonnan kautta, kiitos paljon niistä!
Niitä on ollut aivan ihana lukea! 

14 kommenttia: