Sivut

maanantai 2. syyskuuta 2013

Synttärit + pieni arvonta / PÄÄTTYNYT

Ihanaa maanantaita kaikille!

Tänään pistetään pienimuotoinen arvonta käyntiin sen kunniaks, että meikäläinen täytti tänään huimat 21 vuotta! Täytyy sanoa, että kyllä on aika mennyt nopeesti.. Vielä hetki sitten olin 15 kesäinen "pahapäinen" teini ja nyt sitä mennään jo "lujaa" kohti kolmeakymmentä ja vieläpä äitiyden polkua pitkin. Hassua ajatella, kuinka noin pienessä ajassa elämä muuttuu niin radikaalisti.

Mitäs mun syntymäpäivään kuuluu?

Noh, se alkoi ihanilla kakkukahveilla sänkyyn, ruusujen kera. :) Mies oli pukenut tytönkin niin nätiksi että! Myöhemmin päivällä menen käymään vielä muutaman ystävän kanssa kahvilla ja sitten Miakkoseni lupasi viedä minut synttärilahjaostoksille. Olen siis toivonut uutta kameraa lahjaksi, mutta koska sopivaa ei ole vielä löytynyt, niin menemme tänään sitä vielä etsimään. Loppuillasta voiskin sitten heittää suklaamaskin naamalle (jonka sain muuten kaverilta lahjaksi :) ja ihan vaan olla ja rentoutua!

2.9 - 9.9.2013
Tiny nail design
syksyinen synttäriarvonta

Kuva: weheartit.com

Palkintona arvonnassa on niittihyrrä, jonka Sanna Tara lahjoitti tähän arvontaan. :) Paketti ei ole vielä saapunut perille, joten kuvaa on lainattu ST:n verkkokaupasta. Hyrrässä on erilaisia kultaisia sekä hopeita niittejä, jotka sopivat aivan ehdottomasti syksyisiin kynsiin!


Iso kiitos Sanna Taralle niittihyrrän lahjoittamisesta! <3

Säännöt

Arvonta alkaa än yy tee nyt ja päättyy viikon päästä maanantaina (9.9. klo 15.00). Voittajan arvon random.org:in avulla ja voittajan julkaisen blogissa vielä saman päivän aikana.

Osallistuaksesi arvontaan voit olla julkinen tai anonyymi lukija. Jätä postauksen alla olevaan kommenttiboksiin haluamasi kommentti sekä sähköpostiosoitteesi, muuta ei tarvita! :)

Onnea arvontaan! <3

Arvonta on päättynyt, eikä siihen voi enää osallistua. Osallistujien kommentit on piilotettu, jotta sähköpostiosoitteet eivät jää elämään tänne.