Sivut

tiistai 22. lokakuuta 2013

Arvontaa nimipäivän kunniaksi / PÄÄTTYNYT

Oikein ihanaa tiistai-iltaa! 


Tänään blogissa starttaa arvonta sen kunniaksi, että minulla on nimipäivä. :) Tosin on paljon muutakin juhlittavaa, sillä blogiin on esimerkiksi tullut aivan huikea määrä uusia lukijoita! Olin ihan hämmästynyt kun laskin, että teitä on Bloggerin, Bloglovinin ja Facebookin kautta jo yhteensä yli 700! 

Hui sentään! Kiitokset ja kumarrukset kaikille uusille ja vanhoille lukijoille. Haluan myös kiittää teitä kaikista ihanista kommenteista, joita olen teiltä saanut. Niitä on aina ihana lukea ja ne saavat minut aina hyvälle tuulelle huononakin päivänä. ♥ Mennään sitten itse arvontaan.. Tällä kertaa arvontaan osallistuminen tapahtuu tämän postauksen lopusta löytyvän lomakkeen kautta. Peukut pystyyn, että tuo lomake toimii, sain meinaan tapella sen kanssa aika kauan. :'D

Palkinto

Palkinnon tähän arvontaan on ystävällisesti lahjoittanut ihana MiMax. Kiitos kaunis tästä ihanasta palkinnosta! ♥ Koska tänään on minun nimipäiväni, niin palkintokin on myös minun näköiseni: pinkki, tyttömäinen ja glitterinen! :3

Säännöt

- Arvontaan voi osallistua tästä hetkestä aina 31.10 klo 17.00 saakka. Arvontaan osallistut täyttämällä postauksen lopusta löytyvän lomakkeen.

- Arvontaan osallistuaksesi sinun pitää olla blogini lukija joko Bloggerin, Bloglovinin tai Facebookin kautta.

- Arvonnan voittajan arvon random.org:in kautta mahdollisimman pian arvonnan päättymisestä. Voittajan julkaisen blogin sekä blogin Facebook -sivulla. Otan myös voittajaan yhteyttä sähköpostin kautta.

Onnea arvontaan! 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Arvonta on päättynyt, eikä siihen voi enää osallistua.

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos eekku! :3 Palkinnot tässä on kyllä sellaiset, jotka voisin ehdottomasti ottaa itsellenikin! :)

      Poista