Sivut

keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Hei, mä onnistuin taas!

Leimailun ilo jatkuu tämän kynsifriikin kodissa. On vieläkin vaikea käsittää, että hei mähän oikeasti onnistun tässä.. Nyt siis jos joku vielä kärsii ja tuskastelee leimailun parissa, niin hanki itsellesi XL-leimasin ja heti! Uskallan melkein luvata, että tuskailu loppuu siihen. Ja ennen kuin alan sen enempää saarnaamaan, niin mennään suoraan tämän päivän kynsiin. Tänään jatketaan vielä söpöilyn parissa, mutta lupaan että huomenna saatte nähdä EI söpöjä halloween kynsiä. ;)


Kaikissa kynsissä on pohjalla essencen free hugs. Peukaloissa, keskisormissa ja pikkurilleissä on leimaukset. Leimailuun käytin essencen ultimate pink:iä ja Hello Kitty -kuvio on leimattu laatasta CF08, jonka olen saanut muistaakseni kesällä miitistä. Etusormissa ja nimettömissä on pohjalakan päälle töpötelty ultimate pink:iä tuorekelmun avulla. Sillä tuli aika kiva tuollainen utuinen efekti, joka sopii aika kivasti noiden leimojen kaveriksi. Jos itse päätät kokeilla töpöttelytaktiikkaa tuorekelmulla, niin annan pienen neuvon: kelmuun ei kannata laittaa kuin vain hiukan lakkaa ja jos tuntuu että lakkaa tulee liikaa, niin se kannattaa painaa ensin esim. paperille. Jos lakkaa tulee liikaa, niin koko kynsi vain peittyy, eikä efekti tule esiin. So less is more!


Mitäs pidätte? :3

24 kommenttia:

 1. Tosi ihanat, tykkään kovasti! :) Pitää itsekin kokeilla leimata Ultimate Pinkilla kun se leimaa noin hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Janna! :) Oon huomannut, että aika monet noista essencen hyvin peittävistä lakoista leimaa hyvin! :)

   Poista
 2. tuitui kuinka suloiset! <3

  erilaisiakynsia.blogspot.fi

  kahden tytön kynsiblogi, saa liittyä lukijaksi :*

  VastaaPoista
 3. Ultimaattisen söpöt!! Ja niin herkkuväriset essencenset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Viveka! Nuo essencet on kyllä tosi herkkuja! <3

   Poista
 4. Aivan ihanat kynnet! Oon monesti halunnu testata tuota tuorekelmu tekniikkaa, mutta se on tuntunut vaikealta :D nyt onneksi osaan laittaa vain vähän lakkaa kelmuun.

  http://lifewithjennq.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jennq! Tuo tuorekelmun käyttö on kyllä tosi helppoa, kunhan tosiaan muistaa laittaa lakkaa vain vähän! :)

   Poista
 5. Ne on niin söpöt ja hyvin onnistuneet♥

  VastaaPoista