Sivut

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kesäkuvahaaste

Sain tälläisen ihanan haasteen Fanilta! Kiitos haastamisesta. ♥ 

Tämän haasteen tarkoituksena on jakaa erilaisia muistoja kesältä ja tietysti aiheuttaa aivan hirveää kaipuuta kesää kohtaan.. :'D Ei vaan! Näin pimeän tullen on aina välillä kiva muistella mennyttä kesää.. :) Postauksen kaikki kuvat on poimittu kesä - elokuulta.

Lakkaukset

Lakkauksia tein kesän aikana noin 30 kappaletta. Ihan kaikkia en viitsinyt kollaasiin mahduttaa, joten nappasin tähän vain osan tehdyistä kynsistä. :) Kesällä testasin ensimmäistä kertaa mm. liukuväriä vaakaan sekä teipattuja ruutuja. Kynsien pituus muuten myös lyheni radikaalisti kesän aikana.


Ostokset ja saadut tuotteet

Kesällä helmeriini rantautui paljon uusia ihanuuksia, niin miitin, ebayn, kuin yhteistyökumppaneiden kautta. Myös Kosmetik4less:ille tuli tehtyä pari tilausta. Tutustuin aivan uusiin juttuihin, kuten essencen gel nails at home -tuotteisiin sekä aivan uusiin merkkeihin, kuten Nabiin, Sally Hanseniin, sekä Barry M:ään. Ai niin ja testasin myöskin "karva- / bakteerilakkoja" ensimmäistä kertaa!


Miitti

Kesäkuussa meillä oli Pirkanmaan kynsiharrastajien kesken kynsimiitti, johon kokoontui 18 kynsifriikkiä.  Me mm. söimme hullussa porossa, jaoimme lahjakassit kaikille osallistujille ja kävimme muutaman ihanan kynsifriikin kanssa shamppanjabaarissa! Join siellä ihan ihka ensimmäiset aidot shamppanjat. :) Osa tämän kollaasin kuvista on lainattu Sigiltä ja Dioriinalta! Katso miittiin liittyvät postaukset: osa 1osa 2 & osa 3.


Blogi, projektit ym.

Blogin puolella tapahtui muutamia ulkoasumuutoksia välilehdillä. Mm. galleria ja kynsilakkani -välilehti uusiutui kokonaan. Blogin sivupalkkiin ilmestyi myös Instagram palkki. Kesällä tein myös ensimmäisen frankenini. Hankin myös uuden kynsipöydän ja uusin ja hifistelin muutenkin säilytyksen kanssa. Haasteitakin tuli muutama toteutettua; mm. colours of the rainbow -haaste. Ja ainiin, toteutin myös tikkuprojektin!


Muuta

Kesällä tuli rentouduttua oikein kunnolla. Vietin paljon aikaa yhdessä tyttäreni ja mieheni kanssa ulkona. Leivoin myös "muutaman" juustokakun. Sisustin myös hiukan kotia ja tilasin meille uuden kahvinkeittimen! :)


Yllättävän paljon sitä kertyy kuvia kesän ajalta. Jo ihan tähän postaukseen tuli "vain" 75 kuvaa. :D Mutta on sitä tullut paljon tehtyäkin kesän aikana ja mä kun oon kamera ojossa joka paikassa..

Piristikö tämä postaus yhtään teidän päiväänne? :) 
Mitä te teitte kesällä?

6 kommenttia:

 1. No piristi kun tuolla on toi Nfu Oh ja ":O" -kuva! :D Sekä mansikat, nam! <3
  xoxo Mella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hhahahah, tuo Nufu kuva on näyttänyt naurattavan melko montaa! :'D Voi että, on kyllä jo ikävä tuoreita mansikoita! <3

   Poista
 2. Voi ei miten herkullisen näkönen kakku!! Houkuttelis itsekin koittaa juustokakkua mut pelottaa ettei onnistu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja miten hyvää se oli! Tuplasuklaa -juustokakku, nam! <3 Kuule rohkeasti vaan kokeilemaan! Mäkin kokeilin tänä kesänä siis ensimmäistä kertaa juustokakkua. Ainoa missä voi tulla ongelmia, on ne liivatteet, mutta jos ne menee pieleen, niin ei muuta kun uudet likoomaan. Hyvin se menee, usko pois vaan! :)

   Poista
 3. Oi vitsi, ihania kuvia ja miten paljon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, joo niitä on tullu vähän napsittua! :D Kiitos vielä haastamisesta! Tän haasteen tekemisestä tuli niin hyvä mieli! :)

   Poista