Sivut

perjantai 25. lokakuuta 2013

Riemunkiljahduksia leimailusta

"Mä onnistun! Mä onnistun! Mä onnistuin! Wuhuu!"

Ei, en ole tullut hulluksi. Tältä vain kuulostaa elämä kynsifriikin kotona, kun leimaus onnistuu vihdoinkin hyvin. Joo, eikä tähän mennyt kuin pari vuotta.. Olen onnistunut leimailussa parin vuoden aikana muutaman kerran, ihan puhtaasti vahingossa. Tiedän kyllä miten leimaus käytännössä sujuu ja osaan helposti myös neuvoa muille kuinka se tehdään, mutta itse en vaan millään ole saanut hommaa toimimaan kunnolla.

Kesän miittikynnet perhosleimoilla.

Tiedän, että vika on ollut koko ajan lakoissa, joita olen leimaukseen käyttänyt, sekä siinä etten osaa pyöräyttää stampperia oikein ja ei, en osaa tuota hommaa vieläkään Konadin (tai minkään muunkaan merkin) "kovalla" stampperilla. En vain osaa rullata sitä tarpeeksi kevyesti, en sitten millään. :D Kesän tienoilla ostin ebaysta itselleni sellaisen todella pehmeäpäisen XL-stampperin ja kokeilin sitä vasta nyt ensimmäistä kertaa. Idiootti, ei voi muuta sanoa.

NO SILLÄHÄN LEIMAUS SUJUU KUIN TANSSI!

Ja tämä ei voi olla sattumaa, sillä hiukan "huonommatkin" leimauslakat toimivat ihan hyvin tämän kanssa. Olen aiemmin leimaillut vain muutamaan kynteen jonkun pienen kukan, perhosen tmvs., mutta nyt tein koko kynnen leimauksia ja ne onnistuivat ensimmäisellä yrittämällä! Hihiii, miii sou häpi!

Lakkauksessa on pohjalla Essien We´re In It Together (v.pun) ja To Buy Or Not To Buy (lila). Leimauksiin on käytetty Color Clubin Eternal Beauty -hololakkaa sekä Bundle Monsterin BM322 -laattaa*. Lisäksi kynsissä on ihania neonvärisiä niittejä, joita sain hetki sitten MiMaxilta testattavaksi. Bundle Mosterin laatasta kynsille valikoitui siis ihana kukonaskelkuvio. Iskeekö teihin "kukkoleimat"? :)

24 kommenttia:

 1. Oi hitsi, on kyllä nätit kynnet ja ihan täydelliset leimat! Epäilen vahvasti, että tuo XL-stampperi olis ratkaisu munkin leimaamispulmiin, nimittäin en vaan saa sitä myöskään millään onnistumaan sillä kovalla stamperilla (muuta kun tietysti tuurilla). Ja ihan niinkuin sanoit, tiedän kyllä tasan miten asia pitäs hoitaa, mutta silti ei onnistu ja hermot vaan menee.. :D Mutta empä oo tietenkään saanut edes aikaiseksi hommata tommosta isompaa ja lötkömpää stampperia, että pääsisin kokeilemaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annie! :) Hei kannattaa oikeesti kokeilla tota XL-stampperia, se on ihan loistava! Oon huomannut nyt kun oon sitä enemmän käyttäny, että sillä vaan homma sujuu kun tanssi ja epäonnistumisia tulee ehkä kerran kymmenestä! Kokeilin myös uudestaan tuota Konadin kovaa stampperia ja en vaan mäkään edelleenkään onnistu sen kanssa! :D

   Poista
 2. Onpa ihanat kynnet :) ja mikään ei oo kyllä sen mahtavenpaa kuin onnistua jossain koristelussa :) se tunne - ainakin mulle - on niin harvassa :D aina sählään jotain..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heidi. :) Se on kyllä ihan mahtava tunne, kun onnistuu ja varsinkin kun onnistuu sellasessa jutussa, jota on yrittänyt jo todella pitkään. Hehe, sähläys on tuttua juttua. Itsekin silloin kun alottelin lakkaushommat, niin sain kaiken aina sähellettyä jotenkin. :D

   Poista
 3. Oi miten suloiset! Onnea leimoista! Löllöstampperit toimiikin kyllä tuhannesti paremmin kuin kovat :) Itsekin luovuin jo Konadin omasta ajat sitten, kun pari kertaa olin kokeillut tota XL-mallia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lunalii! <3 Joo tolla Konadin stampperilla saa heittää vesilintua, sillä ei tee mitään! :D

   Poista
 4. Jeeee!! Mä muistan niin myös tuon tunteen kun leimaus onnistuu löllö stamperilla :D niillä kovilla voi heittää vesilintua..

  Kuvio iskee muhun, tykkään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihiii, se tunne on mitä mahtavin! Haha, just tossa ylempänä kommentoin Lunaliille, että niillä voi todellakin heittää vesilintua. :'D Toi kukkokuvio on kyllä ihana, mäkin tykkään siitä valtavasti!

   Poista
 5. Ihanat värit ja kukonaskel on nyt niin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pirita. :) Kukonaskel on kyllä ihana!

   Poista
 6. Tosi söpöt värit ja muutenkin kauniit kynnet:)!

  VastaaPoista
 7. Onnea onnistumisesta - se on hyvä fiilis! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kaisa. :) Onnistumisesta tulee kyllä mahtava fiilis!

   Poista
 8. ei kyllä liity yhtään postaukseen, mutta osaisitko neuvoa geelikynsien pinssauksessa? missä välissä ja miten toimii koska täytyy käyttää uunissa toisinkuin akryylit. ja suositteletko ollenkaan tippikynsille vai vaan muoteilla tehdyille? kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Multa saa kyllä ihan vapaasti kysyä postaukseenkin liittymättömiä asioita! :)) Osaan sua kyllä neuvoa. Pinssauksen voi tehdä sekä tippikynsien, että muottien kanssa. En viitsi alkaa hirveää sepustusta tähän kirjoittamaan, kun olen tehnyt tästä aiemmin postauksen: voit lukea siitä siis enemmän täältä: http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/05/geelikynnet-tipeilla.html . Pinssauksesta löytyy video ihan postauksen lopusta, otsikolla "GEELIN LAITTAMINEN". :)

   Poista