Sivut

lauantai 5. lokakuuta 2013

Testissä manikyyritarrat

Pari päivää sitten esittelin teille Sanna Taralta saamaani piristyspakettia. Viime postauksen kynsissä oli jo testissä Saffronin kynsilakka sekä kultainen lehtipaperi ja seuraavaksi testiin pääsi manikyyritarrat.Sain testattavakseni kahdenlaisia manikyyritarroja: tiikerikuvioisia sekä koukerokuvioisia. (Kaksi vasemmanpuoleista arkkia).

Yhdellä arkilla on hintaa 1,95€ ja tarroja on arkissa 15kpl, joten riippuen siitä kuinka monta niitä käyttää kerralla, ne riittävät muutamaan koristelukertaan. Molemmista arkeista löytyy näitä tarroja erikokoisina, joista voi sitten valita omalle kynnelle sopivan koon. Tarroja voi myös leikata sivuilta ja kärjestä pienemmiksi, jos omaa kokoa ei ole valmiina. Itse lyhensin myös tarroja hiukan varovasti viilaamalla ja ne kestivät sen hyvin! :)

Manikyyritarrat (siis ainakin nämä joita minä testasin) ovat mielestäni todella näyttävän näköisiä. Ne sopivat hyvin niin arkeen kuin juhlaankin ja ovat kauniit myös ilman värilakkaa! Vaihtelevuutta saa myös helposti laittamalla tarrat vaan muutamaan kynteen tai eri kohtiin kynsillä.

Molemmat tarrat ovat melko pitkiä lyhyille kynsille, mutta toisaalta tämä on mielestäni vain hyvä asia. Tarroja voi kuitenkin leikata kärjestä lyhyemmiksi, joten nämä sopivat tosi pitkille kynsille sekä myös lyhyemmille kynsille. Lyhyiden kynsien kanssa saa myös hiukan vaihtelevuutta, jos tarroja ei leikkaakaan lyhyemmiksi. :)

Koukeroiset manikyyritarrat

Koukeroisten tarrojen kanssa halusin käyttää IsaDoran syksyn uutuuslakkaa, Purple Reign:iä. Manikyyritarroja laitoin kynsille joka toiseen kynteen. Asettelin nuo tarrat hiukan eri kohtiin kynsille, mutta se nyt ei kyllä mielestäni välity tuon kuvan kautta. :D Kaiken kaikkiaan näistä kynsistä tuli kyllä tosi juhlavat, eivätkä ne mielestäni kaipaa mitään tuohon lisää.Nämä tarrat olivat sopivan jämäkät ja asettuivat kynsille tosi nätisti, muutamaa melko huomaamatonta ryppykohtaa lukuunottamatta. Ne lähtivät myös helposti irti kynneltä ja liimautuivat hyvin uudestaankin, jos tarran asentoa tarvitsi korjata.

Tiikerikuvioiset manikyyritarrat

Tiikerikuvioisia manikyyritarroja halusin testata ilman värilakkaa. Alla on siis vain kirkas aluslakka ja tarrojen päällä pari kerrosta päällyslakkaa. Kynsien kärkiin jouduin lisäämään sipaisun mustaa nail art lakkaa, jotta kynsien kärjet peittyivät. :) Näissä kynsissä tarroja ei muuten ole lyhennetty ollenkaan ja itselläni kynnet ylettyvät muutaman millin sormenpään yli.


Nämä tarrat olivat ehkä hiukan huonolaatuisemmat, kuin koukerokuvioiset. Harmi, sillä pidin näistä tiikerikuvioisista ehkä enemmän.. Tiikeritarrat olivat selkeästi paljon ohuemmat ja luultavasti siksi sain muutaman tarran repeämään. Nämä toisaalta asettuivat sitten nätimmin kynsille, kuin paksummat koukerotarrat. Näistä tiikeritarroista kuitenkin lähti helposti reunoista pieniä paloja, jos päällyslakkaa ei levittänyt kunnolla joka paikkaan, joten siitä ne saavat hiukan miinusta. Pieniä paikkauksia oli kuitenkin helppo tehdä mustalla nail art lakalla. Kaiken kaikkiaan pienien virheiden kera, voin kyllä suositella näitä tarroja. Ainakin itse aion hankkia näitä lisää.. Näppärää, näyttävää ja nopeaa, Anniina tykkää!

Mitäs tykkäsitte manikyyritarroista? :)

12 kommenttia:

 1. Nämä tarrat näyttävät laadukkailta ja kivoilta! En näe yhtään ryppyä, joita minä saan yleensä varmuudella aikaiseksi?! Tosi kivat siis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin kyllä itsekkin yllättynyt näistä tarroista. Oletin ensin ettei tuollaiset voisi olla kovin hyviä, mutta ihan nätisti ne kynnelle asettuivat! :)

   Poista
 2. Ompas kivoja tarroja. Toinenkin Anniina täällä tykkää! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsohan, kaima! :D Noi tarrat on kyllä kivoja! :)

   Poista
 3. Kummatki näyttää hyviltä :) ehkä noi koukurat on vähän enempi mun mieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin kyllä tykkäsin molemmista! :) Tiikerit vaan iski tällä kertaa muhun jotenkin enemmän. :)

   Poista
 4. Laita seuraavaan postaukseen kuva sun kynsistä ilman lakkoja?(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Julkaisin juuri postauksen, jossa on kuva ilman lakkoja! :) Ja kiitos postausideasta, kirjoittelin aiheeseen liittyen hiukan enemmänkin! :)

   Poista
 5. Oi wau, noi tiikerit! Tykkään kyllä molemmista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin tykkäsin kyllä molemmista, mutta tiikerit vei kuitenkin voiton! :D

   Poista